Firemark Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ostatni post wygrywa ;) :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 twoj stary howard webb? ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 btw to o co chodzi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 d20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 o to kto napisze ostani post zanim jakiś mod zamknie wątek xPP i wlepi każdemu warny =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Już nigdy nie będę miał 0% warnów ;[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a ja wogóle nie mam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 ja mam za to najdłuższy warnlog na gmclanie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dlaetego zastanów się nad swoim zachowaniem i wróć tu ponownie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 już Cię nie lubię ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Firemark, powiem Ci, że wymiatasz. 60% warnów i czysty warnlog ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a miałem jescze warna od Bewuo :( tak go lubiałem ; p znaczy tego warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 mój pierwszy warn był warnem od BaWuO =)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 już Cię nie lubię ;[[[ Już? Ja tu wszystkich nie lubię oprócz Bagna i Tuxmana bo oni są najlepsi i wogóle spoko goście :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie obrażajmy się, jedni przychodzą (bagno, tuxman) jedni odchodzą (grela itd)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a grela odszedł bo gupi był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a prze_as?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie obrażajmy się Ja nikogo nie obrażam tylko mówię, że oni są fajni i wogóle :P btw to czemu Firemark nie ma wogóle tego warnloga?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 bo ma zuego hitler tate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A to szwab jeden... idę mu wpieprzyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 soli też mu nie żałuj ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ale mi szkoda to tylko wpieprze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 no co ty... soli ziomkowi żałujesz?? sęp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Bo mi starsza żałuje i sam nie mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 to fajnie ;/ a ja idę spać. Nara wiara =* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi