TuxMan Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nawet do nazwy można się przyczepić :crying: Radio Ma...? :lol2: ...ryja??? :lol2: Rzeczywiście, można nazwy się przyczepić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 No to ja pierwszy nakapuję ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 No to ja pierwszy nakapuję ;> 'Kąfident łąbany' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 'Kąfident łąbany' :P Raczej: "Kąfidend je..." :P Jak usłyszę jakiś nielegalny utwór, dzwonię na smerfy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Raczej: "Kąfidend je..." wuut? Oba słowa zapisałem z błędami więc nie wiem czemu poprawiasz tylko jedno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 wuut? Oba słowa zapisałem z błędami więc nie wiem czemu poprawiasz tylko jedno :P Nie poprawiłem, chciałem też napisać z błędami specjalnie. Powiedziałem tylko jak by to wyglądało w języku dzisiejszej młodzieży :] Nie myśl, że jestem analfabetą bo chyba ani razu błędu ortograficznego w życiu nie popełniłem. Powinno być napisane: Konfident Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Więc doczekaliśmy się pierwszego GMClanowego KONFIDENTA! xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Mówiłem już o tym Kofelowi xD Nie pierwszy - zapominacie o Greli ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 No to drugiego ;p różnicy wielkiej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 i o tuxmanie bo sam siebie skonfidentował xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi