TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siemka. Chciałbym powiedzieć za Maxiusa (został zbanowany, więc powiem za niego) że zrobił radio na Shoutcaście. Radio Masox Witajcie!! Jest radio forum Radio Masox!! Hamachi: Serwer: Radio Masox Hasło: miki Po połączeniu włączamy Winampa i klikamy CTRL+L i wpisujemy 5.17.88.56:8000 i słuchamy radia!! Radio nie ma oficjalnej strony, więc nie mogę wpisać w "Ciekawych linkach", a muszę napisać nowy topic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Radio przez hamachi... totalny żal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nikt tego nie będzie słuchał <_< Niech umrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja słucham tego radia i super muza jest. Polecam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 A nie stać go na darmowy serwer shoutcast? Niech umrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 @Bagno: To jest serwer Shoutcast, ale Maxius ma prywatne IP więc... trzeba Hamachi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 @Bagno: To jest serwer Shoutcast, ale Maxius ma prywatne IP więc... trzeba Hamachi :( A o tym: http://mojastacja.net nie słyszał? Albo o darmowym hostingu shoutcast baginiaka? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 @Bagno: Niestety, kliknąłem i strona nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 buehehe Ja słucham tego radia i super muza jest. Polecam Wątpię, aż wstyd sprawdzać To jest serwer Shoutcast, ale Maxius ma prywatne IP więc... trzeba Hamachi kupo prawda... sam się kiedyś dawno temu w to bawiłem i mając wewnętrzne ip nie potrzebowałem hamachi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Wątpię, aż wstyd sprawdzać Tam Grupę Operacyjną grają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja słucham tego radia i super muza jest. Wymień kilka kawałków jakie tam lecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 @Yoda: Świr, Nie będzie niczego, bądź sobą itp. Wszystko z Grupy Operacyjnej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Leci tam przerobiona kiepsko grupa operacyjna na jakości: MP3 24kbps mono Żal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 O! Już muzyka jest szybsza w radiu! :D. Teraz radio jest zdatne do słuchania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tukman wymiatasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie sądzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Tukman wymiatasz :D To Maxius to radio prowadzi, nie ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 MP3 24kbps mono O.o jakość i szybkość 'rzondzi' Teraz radio jest zdatne do słuchania Ta pewnie na 32kbps :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie wiecie co to kodek AAC+? :lol2: (Do maxiusa) Wolę posłuchać muzyki na moim iPodzie :) Aż musiałem wpis o tym radiu na portfolio dać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Aż musiałem wpis o tym radiu na portfolio dać tongue2.gif ...na które się nie da wejść, bo wywala błąd domeny ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ...na które się nie da wejść, bo wywala błąd domeny ;p Aktualnie podpinam domenę więc... http://www.itforum.com.pl/fbutkiewicz :P Radio się powinno nazywać: My yellow juice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nie będę słuchał tego radia - nie ma tam grindcore i black metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Ja słucham tego radia i super muza jest. Polecam :thumbsup: Super muza , to przecie metal jest =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 a opłacony ZAiKS macie ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 a opłacony ZAiKS macie ;>? Nie. Poza tym Maxius korzysta już z udostępnionych na mp3.wp.pl piosenek Grupy Operacyjnej :P. Ale i tak fajna trochę stara muza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tia na wrzucie też są i o ile się nie mylę one nie są po to żeby je ściągać tylko jednorazowo odsłuchać. Poza tym tylko jeden zespół i tylko parę piosenek? to nie radio to chłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Czyli radio działa nielegalnie. Kto pierwszy idzie nakapować na Maxiusa ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 radze wam pościągać jakieś mp3 nie objęte copyrightem ;p jakieś remixy nic komercyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Wystarczy wejść na jamendo.com, tam jest sporo muzyki, którą można spokojnie puszczać ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nawet do nazwy można się przyczepić :crying: Radio Ma...? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi