Beczo Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Siema wszystkim jestem nowy na GMclanie ;) lecz chyba większość mnie zna :D . Wienc postanowiłem sie tu do was wkręcić i zrobiłem gre ( jeżeli to tak można nazwać ^^ ). Z tąd można ją ściągnąć. Chodzenie : Strzałki Zmiana broni : 2 (Są trzy bronie ! ) Strzelanie : D Zapewne posypie sie ostra krytyka ale przyznaje sie że sie nieprzyłożyłem do tego zbytnio ( np. bidna mapa ). Ale oceniajcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Jak to twoja pierwsza gra to jeszcze... Troszke zbyt głucha i wogóle ta nazwa... u mnie db- z taryfą ulgową jak to 1. gra B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Fakt to moja pierwsza gra :D lecz chyba zrobie kilka wersj tej gry i pododaje kilka bajerów :D ( w planach mam zrobić tą gre na multiplayera i przez neta :D ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 To rób :P Chętnie zobacze wyniki twojej pracy ($multiplayer) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Beczo jeśli oceniać twoją grę profesjonalnie to dałbym 2/6 ale z racji tego że to 1wsza gra to 3+/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Zgadzam się 100& z BigFish'em ale czemu gra jest otwarta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Jest otwarta bo może ktoś by chciał se zobaczyć jak daną żecz robiłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Bo nie umiesz do *.exe zapisać leniu jeden x] Już oceniłem ci ją ale i tu zrobie to. Gra przeciętna. Nic nowego ale gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Tymon gratuluje swemu bratu, logiczne xD . PS. Tymon, żeś wziął mój obrazek do sygnatury xD . PS2. Czemu coraz więcej GMowców jest ze Świdnika xD ? Tymon, Beczo, BWO, Woock, to wszystko ze Świdnika, chyba jedyne miasto, co tylu gmowców jest xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Beczo to mój brat i co z tego? Grę zrobił w 100% sam :D Ty mi zakosiłeś sygnaturkę i przerobiłeś :P No taa :] Bo od Świdnika się wszystko zaczeło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ten obrazek Czytaj FAQ to znałem wcześniej, zanim dałeś go na sygnaturkę, a pozatym ja przerobiłem firemarkowskie Mów lol, będziesz Wielki :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 jak na pierwszą gre jest całkiem nieżle moja ocena 5+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Tymon i Beczo są ze Świdnika, trza jakieś info o Was zebrać =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Pytaj się Towera :P On Ci może na mój temat coś opowiedzieć :] EDIT Tower=Woock=Łukasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Kto to Tower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 tower ['taue] - 1.wieża f; 2.górować (over nad) :P By BWO: Chcesz tempbana za takie texty?! =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Poprostu Świdnik RLZ ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 ta gra cos mi sie nie cche wlonczyc pisze Run The Game Failder to ja woozie ale juz woozie nicku nie mam booo jest tragiczny dla innych mam dawid bo sie tak nazywam pozdrawiam kazdeo tutaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 ta gra cos mi sie nie cche wlonczyc pisze Run The Game Failder to ja woozie ale juz woozie nicku nie mam booo jest tragiczny dla innych mam dawid bo sie tak nazywam pozdrawiam kazdeo tutaj:) <{POST_SNAPBACK}> Niezła ściema <_< Poprostu nie mogłeś postować na tamtym użytkowniku bo ranmaman dał ci bana na tydzień. Ale to twoja sprawa. A co do świdnikowskich Game Makerzystów no cóż, choć tyle pożytku ze Świdnika. Tarnów ma za to najlepszych żużlowców i jest to najcieplejsze miasto Polski. Koniec Oftopicu( rzeczy nie związanych z tematem) by BWO: Taa, żeby z Tarnowa było tyle pożytku co ze Świdnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 nie no mowie na serio kazdy tutaj na forum z nicka Woozie sie nabija to dalem sobie imie i tyle. by BWO: Usuwam tego użytkownika i jeśli raz jeszcze się zarejestrujesz pod innym nickiem, to będzie serio ban forever!! Kara mustafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Beczos! :) Tzn. khm... Gierka jak na pierwszą jest nice. 4/6, niech tam. I czy wy za bardzo nie schodzicie z tematu? Co ma świdnik do gier? ;] by BWO: Do gier może niewiele, ale do Polskiej Sceny GM'a dużo, na spółe ze Szczecinem, jesli dobrze pamietam. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Nieno zeszliśmy zdeka z tematu xD BTW czy ktoś znalazł jakieś bugi ^^ ( walcie po kolei nie lawinami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Me! Ustaw jakąś maskę dla tych "kotów" bo trudno trafic x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ustawiona była ale może coś zwaliłem ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Tymon, tak ci trudno iść do drugiego pokoju? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 No coment ^^' ... By Tymon Zakol. Jestem chory, nie mogę się poruszać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 ta grafa poprostu powoduje oczopląsy, wg. mnie gera na -2/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Wiesz ja rysować nieumie wolałbyś chodzące kwadraty ?! Bo ja już wolałem coś takiego zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 dobra gra,dajem głowe,że 3/4 kodu robił Tymon :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Niii. Ja mu wogóle nie pomagałem :] W przeciwieństwie do ciebie :P Kto ci poprawił skrypty dizziego, hmmm? x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi