Nikas Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 TuxMan:nawet jakby twój admino-kumpel wziąłby cię na moda to Ranmus takiego n00bka by wywalił od razu xd po drugie nie dałbyś rady być modem i byłaby to niezła siara dla gmc i opuszczenie statystyk w stronach o jakieś 20 miejsc w google xD E: Ja lubię wszystkich,admin to admin porządku musi pilnować tylko nie wiem co ma do mnie Tymon że aż chciał mnie udupić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Każdy admin na tym forum jest inny: - Ranma: Wie czego chce, jego odpowiedzi są konkretne. - Tymon: Jak dla mnie najbardziej "jajcarki" czyli i pośmiać się ale i pogadać na poważnie też można. - Borek: Ostatnio ogarnięty nową Almorą więc sumie za wiele nie ma co pisać (I rób dalej ;) ) - Gnysek: hmm tu najciężej właśnie niego podsumować. Wie co się dzieje na forum, ogólnie bierze w miarę czynny udział na forum, choć tak jak wcześniej napisałem, ciężko go ocenić. Dlatego pytanie "Którego admina nie lubicie najbardziej?" jest dziwne, ja tam każdego lubię na swój sposób, każdy z nich się wyróżnia czy innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 O moderatorach też byście coś powiedzieli, a nie tylko o adminach, nooo ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 O moderatorach też byście coś powiedzieli, a nie tylko o adminach, nooo ;D . :P Ale to temat o adminach więc nie bardzo, ale jak już chcesz to częściowo Ci napiszę o niektórych: najlepszym obecnie jest Dark Maximal, wie jak zarządzać forum i trzymać na nim porządek, Ty też wiesz o co chodzi, starasz się i jest dobrze. i ja osobiście uważam, że Jaklub najmniej się nadaje na moderatora, i nie chodzi mi tu o wiek, ale o całokształt zachowania. (Jaklub: nie mam nic do Ciebie, ale taka prawda ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A więc, żebyście nie myśleli, że podlizuje się modom i adminom. Mówię jak jest. Z adminów to tak : Tymon - humor, anime, można z nim pogadać, wie co robi, leni się. Z moderatorów z którymi chętnie mi się prowadziło rozmowę to PsichiX i Marmot - Z tym pierwszym mam kontakt, od momentu kiedy jeszcze nie był modem na tym forum. A Marmot zawsze z chęcią opowie coś o Team Fortressie 2, powie coś smiesznego lub godnego uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Z moderatorów z którymi chętnie mi się prowadziło rozmowę to PsichiX Jeja o Psycholu zapomniałem, a to drugi najlepszy moderator po Darku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tymon się wcale tak nie leni :P Mi zawsze pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Moderatorzy? Uwielbiam kabanosa z frytkami. Paprykowymi. A marmot to szuja jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 O, Snake modem. I bardzo dobrze, że wreszcie ktoś o tym pomyślał. A Admini, hmmm... Wszystkich nienawidzę tak samo :santa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja lubię wszystkich moderatorów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kocham was, jesteście boscy, uaaaaaa! albo juz nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bylibyście spoko, gdybyście tematów nie zamykali '-'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zalezy jeszcze jakich ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hmm Borek jest całkiem spoko ;P Zresztą jak reszta adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Hmm Borek jest całkiem spoko ;P Weź przestań kłamać - takie ciemnoty nie nam tu wciskaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Brachu, ONI NAS OSZUKALI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Porozmawiamy może o adminach i modach z innych for?? :] No to najbardziej na Technology's nie lubię Moinora (dał mi warna za pisanie tekstu zielonym kolorem! Absurd! :angry:) A z moderatorów na Technology's wszystkich nienawidzę :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Porozmawiamy może o adminach i modach z innych for?? :] No to najbardziej na Technology's nie lubię Moinora (dał mi warna za pisanie tekstu zielonym kolorem! Absurd! :angry:) A z moderatorów na Technology's wszystkich nienawidzę :twisted: I Ty się nimi przejmujesz, olej ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Porozmawiamy może o adminach i modach z innych for?? :] No to najbardziej na Technology's nie lubię Moinora (dał mi warna za pisanie tekstu zielonym kolorem! Absurd! :angry:) A z moderatorów na Technology's wszystkich nienawidzę :twisted: Raczej nie bardzo, co nas obchodzi jakaś debilna stronka maxiusa i debilne posty na niej <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A co nas inne fora obchodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 I Ty się nimi przejmujesz, olej ich. Nie przejmuję się. Olałem Moinora, a wcześniej Yodę za tamtego warna na GMC gdy byłem Smart Newbiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bo lubisz dręczyć niektórych użytkowników banami i zmianami rang??? :] I za to właśnie najbardziej lubię Ranmusa. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Technology's? A co to za niepopularne coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pewnie jakaś kryptoreklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pewnie jakiś rosół. Jestem głodny. O, Ranmus. Lubię Ranmusa. Razem w łóżku robimy zabawne rzeczy. Np. wpychamy sobie do nosa kostki d20. Ogólnie fajny admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A ja lubie wszystkich bo nikt mi nie podpadł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 To ty masz podpadać adminom, a nie oni tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Może i podpadnę ale: gnysek - nigdy mi nie zaszkodził. Borek - same here. Tymon - dużo mi pomagał i nigdy nie zaszkodził. no i czas wieszać psy na Ranmusie :P Ile to było razy kiedy wszyscy byli przeciwko mnie, a Ranmus... ehh, a Ranma_man ten słynny założyciel Ranma_man też był przeciwko mnie ;< Tylko żartowałem xP nie mam mu nic do zarzucenia szczerze powiedziawszy. Dla mnie każdy mod i admin gmclanu jest jak rodzina xP no troche judasze ale jednak rodzina :D a rodzinie trzeba wybaczać :D O, Ranmus. Lubię Ranmusa. Razem w łóżku robimy zabawne rzeczy. Np. wpychamy sobie do nosa kostki d20. Ogólnie fajny admin. nie no twoje teksty coraz bardziej mnie rozwalają... Zacznę to spisywać xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dziadek, miałeś tego nikomu nie zdradzać, a teraz pewnie mnie policja namierza. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Lubie Ranmusa bo razem z mechanikami z poznania hackujemy stronki greli. To tyle. Ten warn to tylko taki kamuflaż Ranmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi