Tymon Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Wypaczacie mi psychike xD Moja klasa liczy 27 osób i 5 dziewczyn w niej jest. Klasa mat-inf. Pietrus 4u : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Bardzo śmieszne ja tęż nie mam chłopaka tylko tylu chodzi do klasy razem zemna oczywiście nie za ręke i nie razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Wiesz Bucior, przepraszać za co nie masz za bardzo, ale następnym razem prosimy pisać po głębszym zastanowieniu się... :ph34r: Ja chodze do klasy gdzie dziewczyn 10, a "chłopców" 13... Poza tym jestem Bartosz/Bartek :D :wheelchair: EDIT: Tymon! Nie wkurzaj mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A u mnie w klasie jest... uwaga... 10 chłopaków (razem ze mną) i 3 dziewczyny (nic ciekawego :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Marmot prywatna?? Oki Piotruś ale czy moge mówic Bartek czy mam mówic MR.BArtoszu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Pff ale jaja :P Bartek ?? No to żeś mnie zaskoczył... byłem przekonany, że piotrek :P i się nie gniewać tam za tego geja :P to był oczywiście niesmaczny żart na moim poziomie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No na jakim twojim poziomie.Przecież ten temat już schodzi powoli na Kasia(ogólnie kobiety) + ciut erotyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ludzie, to może zmienimy nazwę tematu na Totalny offtop - rozmowa o wszystkim? xD Bucior: taak, niestety jedyne informatyczne gimnazjum w Cz-wie. Najlepsze jest to, że jeszcze wogóle informatyki nie miałem, bo facet od infy jest chory xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Bucior! :P Bo Ci odrąbie ucho siekierą zardzewiałą ;] Możesz do mnie nawet mówić Mr. Garrison :w00t: Gnysek: nie ty jeden doznałeś szoku :P Było ich wielu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Między innymi ja, który zawsze byłem przekonany, że Pietrus to Piotrek, a nicka wziął od nazwy bajki Piotruś Pan x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 teraz to już napewno nie zasnę... a jutro mam aż 4 godziny pracowni i układy cyfrowe czyli najtrudniejsze lekcje (poza warsztatami i układami analogowymi i przyrzadami pomiarowymi). Może higienistka mnie wspomoże (chociaż nie wiem bo nie zwalniałem się jeszcze u niej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 NO spoko ale mama :P mi karze zwracac sie do starszych z szacunkiem :PMarmot też miałem chodzic do prywatnej informatycznej ale jak narazie wybrałem sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ja tam chciałem iść na pingponga, ale w Cz-wie są tylko sportowe z siatkówką i piłką nożną, a ja wolę tenisa stołowego, więc tak wyszło, że do informatycznej poszedłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 I dobrze bo będziesz wykształcony i pozatym polacy są najlepszymi informatykami na świecie. E takie se info 0--------------0 3godziny74 posty w jednym temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Dajcie spokój ja jestem w jakimś głupim technikum :P Mam zostać technikiem elektronikiem ze specjalizacją systemy i sieci komputerowe i co?? jak narazie to o systemach nie było nic, i pewnie 99% nauczycieli nie wie co oznacza skrót OS albo co to baza danych :P Same kable tranzystory rezystancje impedancje i jakieś głupoty, a na to wszystko dwa lata temu zasadziłem kibla i zamiast do trzeciej chodze teraz do drugiej klasy. I jak taka kasia ma mnie pokochać (a na dodatek jestem tak chudy, że prawie prześwituję, pomimo że jem jak zapaśnik sumo i mam problem unieść coś cięższego jak 10 kg w obu rękach...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Troszke zejdę z tematu i pokaże swoje małe osiągnięcie :P Oryginał: Moja wersja: https://gmclan.org//uploader/Zakol/giertych.jpg (wchodzicie na własną odpowiedzialność - przyp. gnysek) :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Czyli co jesz tylko 1kg ryżu dziennie??A kasie nie jest lepsza najwieksze osiagniecie ; ostrzyżenie ojaca :PIdź na siłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 :weight_lift::weight_lift::weight_lift: Heh, ja podobnie jak Gnysek. Chudy! :D I nieopalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No chodziło mnie że jem tyle że powinienem mieć wyglad zapaśnika sumo (mój brat je mniej a jest grubszy)... a juz wogule zjadam zatrważające ilości cukry we wszelakiej postaci na wyżeraniu z cukierniczki włącznie :D Sory zakol, że edytowałem posta, ale nie chcę mieć koszmarów po nocy pozatym nie znieważaj mojego przyszłego teścia :P Dobra ide spać więcej odpowiedzi napiszę wam jutro jak wruce z budy (czyli o 16:00 :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Hehe, to ja się strasznie odróżniam. Nie jestem ani gruby, ani chudy, nieopalony, nienapakowany xD . Poprostu zwykły chopek xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A to moje dzieło: https://gmclan.org/index.php?uploader=Bucior/jj.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Bucior: nie widać :dots: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Bucior - nie widać obrazka :P . Załaduj go na GMCLAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Dałem zrobiłem i też nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 LOL Co to jest?! Moje chyba lepsze :P:P:P:P :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 WIem że twoje lepsze.A to jestem ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 https://gmclan.org/index.php?uploader=Bucior/jj.jpg <- to już działa :ph34r: Ale modyfikacja trochę niedopracowana wg. mnie :D Edit: WIem że twoje lepsze.A to jestem ja:)Nice :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 E tam, to roxuje: xD Test.jpg też roxuje, ale on już był w pewnym temacie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 NIi NIce bartku tylko sweat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Chyba sweet :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi