Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Może gnysek napisz na: sztab@tusk.pl xDDD . Tymon: tak chodzi o rangę x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 jak mi ktoś załatwi mejla do córki tuska to przyjade chocby na drugi koniec polski i pocałuje go w nieumyte nogi biggrin.gif Znać nie znam, ale akurat tak się składa że mieszkam na drugim koncu polski,zaraz się ide kompać więc jeśli masz zamiar pocołować moje niumyte nogi to musisz się spieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 nie dobiegac od tematu :P Ja tam jestem za tuskiem, lepszy kaczor donald niż myszka mikke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Chodzi ci o Kaczyńskich ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Wiesz na prezydenta kandyduje kaczor DONALD i Kaczor xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 chodziło mi o kaczora donalda tuska i myszke korwin mikke btw, Teraz prez was nie będę spał, bo się naogladalem zdjęć kasi tusk i ciśnienie mi skoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 http://images.google.pl/images?q=tusk&hl=p...aj+obraz%C3%B3w Polecam x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 btw, Teraz prez was nie będę spał, bo się naogladalem zdjęć kasi tusk i ciśnienie mi skoczyło Przypomina mi to FIREMARKa, ale jak mu dam na gg pełno fotek vanilla ninja xD , albo FIREMARKa po hentaiu xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 kurde chyba napisze do tego tuska o ten mejl do jego córki :P do sopotu gdzie teraz mieszkają mam jakies 2 minuty pociągiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Marmot@ Jeży. Przypomniałeś mi o jego tekscie xD "Hentai = Manga tylko że bez ubranek". Gnysek@ Pisz :D A my chcemy to zobaczyć x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 ehh współczuje wam że wy możecie tylko marzyć o ładnych dziewczynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 SOki tymon ale czy to jest zwiazane z tematem czy z ciśnieniem gnyska??Nie głosyjcie na Kaczora tylko na Donalda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A kto ci broni? Marzenia erotyczne itd. przecież są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 A kto ci broni? Marzenia erotyczne itd. przecież są Chodzi o to że ja nie musze marzyć bo ja mam to w rzeczywistości, aczkolwiek nie życzę wam źle , wręcz przeciwnie życzę Gnyskowi aby jego dziewczyną została Tusk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No są , są ale wole kobiety :P A ty FishBig co taki ważny czemu my nie możemy miec ładnych dziewczyn a ty możesz?Gnysek jade z tobą moje 190cm wzrostu i twój umysł wiele zdziała :P Edit --------- Ta Została TUskBrawo FishBig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 O boże! Tylko nie to. Ja jestem szczęśliwy kawaler :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 moje 190cm heh, Bucior, mogę ci powiedzieć z pełną odpowiedzialnością że jesteś rekordzistą , a drugiego wyprzedzasz o jakieś 130 centymetrów, Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ok, powiem tyle : A Ranma się patrzy i się z nas śmieje :P Big@ Też mam 190cm <_< To nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Zmieńcie temat na Bez-Sens, bo gadamy bez sensu. Popieram Tymona :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 FishBig aż boje się myślec o co CI chodzi.Piotrusiu bez obrazy ale jesteś "biedny" nie mając dziewczyny , ani żadnej "na oku". Tymon jego sprawa niech się śmieje. EDIT ----------- Tylko ile ty masz lat ile ja.Ale dobra wracamy do tematu a nie do wzrostu. Weź sie piotrus ucisz(b/obrazy) my tu mamy temat do rozmowy a ty nam przeszkadzasz(ja nie wiesz co napisac nie pisz lub nie pisz bo bedziesz przeszkadzał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Chyba chcesz zebrać opiernicz. Nie tylko on nie ma (me too) x] Temat schodzi na kobiety <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No długość nazwiska pozostała by jej taka sama tylko by się jej literki pozamieniały... t na g, u na n, s na y, k na s... Co do marzeń erotycznych - u mnie w klasie panuje zasada, że najwazniejszy jest sex :D ale pewnie dlatego, że na 25 facetów nie ma żadnej kobity, i jak przyjeżdzają praktykantki w skromnych ciuchach to wsyzscy dostaja orgazmów... ale akurat w tym przypadku jeszcze takowych mysli nie miałem (az dziwne). @bucior: ja mam tylko 175,5 cm (wczoraj mierzone), więc odpada :P pozatym mój umysł... wiesz może i jestem rozgarnięty, ale chyba tylko w niektóre kierunki, bo ostatnio nauczycielka zapytała mnie, czy nie mam czasem żółtych papierów... chociaż z drugiej strony w gazecie pisali, że "najwiekszym osiągnieciem kasi jest obcięcie ojcu włosów dzieki czemu widać mu zakola...". No to ja sie naradzam jutro z kumplami, zrobie zakłady na kase i jak mi sie opłaci to poszukam jej mejla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Takiego "przysłowia" jeszcze nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 FishBig aż boje się myślec o co CI chodzi.Piotrusiu bez obrazy ale jesteś "biedny" nie mając dziewczyny , ani żadnej "na oku". Tymon jego sprawa niech się śmieje. EDIT ----------- Tylko ile ty masz lat ile ja.Ale dobra wracamy do tematu a nie do wzrostu. Weź sie piotrus ucisz(b/obrazy) my tu mamy temat do rozmowy a ty nam przeszkadzasz(ja nie wiesz co napisac nie pisz lub nie pisz bo bedziesz przeszkadzał) <{POST_SNAPBACK}> Biedny bo nie mam dziewczyny... Widać dobrze, że jestem biedny, mi to pasuje :P Secundo - ja mam sie uciszyć? Aha, jasne ;] Twój post: Takiego "przysłowia" jeszcze nie słyszałem. Pozdro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Big: każdy ma marzenia erotyczne :] . Nie powiesz mi, że nigdy nie marzyłeś o super lasce xD . PS. Kto napisał w opisie tematu: (och kasiuuu...) xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Rzecz normalna jak się spędze 3/4 wolnego czasu przed blaszakiem i pisaniem gier/programów x] Ja też na to cierpię ale co mi tam :P Mówi się że miłość nikogo nie ominie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 O widze że wszystkie piotrusie nie mają dziewczyn :P Ja już wytrzymac nie mogę i energia mnie rozpiera jak widze te wszystkie rozneglizowane kobiety w drodze z i do szkoły... normalnie kiedyś rozwale tramwaj. A jak juz tak odbiegamy od tematu to ostatnio poderwałem Martynę wojciechowską :P Niestety nasza znajomość trwała krótko, i do tego miałem taką bękę, że mi się na zdjęciu gęba spłaszycła lekko i wyglądam jakbym miał 10 lat:P http://gnysek.wow.net.pl/files/martyna.jpg acha w naziwie tematu to ja napisałem och kasiu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No tak, ale jak byś szedł takim tokiem rozumowania jak mój kumpel (na szczęście zmienił tok), że dla niego jedyne dziewczyny warte uwagi to vn xD ? Dobrze że zmienił tok myślenia i teraz tylko myśli o swojej dziewczynie xD . EDIT: Gnysek, Pietrus ma na imię Bartek :] . PS. Fajna fotka gnysek xD . Ale nie tylko ty ją łapałeś za przody. Przyznaj się, kto tam jeszcze stał :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Dobra Piotruś sorka. Dobra żeby nie uciec od tematu wchodzcie tutaj Wzrost Prezydent Gnysek spoko ja też mam 25 chłopaków w 1kl. gim. bo jestem w sportowej ale jest fajnie. Edit ----------- Gnysek widziesz jedna Kasia nie jest taka madra za jaką ją uważasz. Gnysku i jeszcze jdno bez takich lubie bardzo Martusie więc prosie Cię bez takich zdjec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No ja mam tylko 24 kolegów, i ani jednego chłopaka, bo u nas w klasie gejostwo jest tępione :D ale zdaża się że ktoś dla żartów posmyra cię po nodze lub połozy rękę na kolanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi