Crackkk-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam, nie mogę wymyślić nazwy silnika gier 3D(jak XenoN, ultimate 3d), pierwsza literka jest obojętna. Aha, i jakby ktoś mógł to niech zrobi logo :). Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Nie wiem, XCore Engine? Chociaż nie, to nazwa silnika mojej przeglądarki. Base Engine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 @UP: Może być Base Engine, tylko teraz proszę cię zrób jakieś logo na czarnym tle, z białym tekstem, i jakieś zdobienia...będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Nie mam czasu na takie zamówienia, prace wre nad Alanem Krugerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 "Super Ekstra Mocny Silnik do Gier 3D" - idealne jak na polskie realia :P HomeBase 3D Engine xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Wątpię, żeby jego umiejętności pisania w gml'u były na tyle wysokie, żeby napisać własny silnik 3D. Cóż, więcej takich, więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 silnik 3D napisany w GML'u...mmmm very very kutfa nice =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ale przecież on już umie C++, nie śmiejcie się z niego on jest pr0gram1st4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ale przecież on już umie C++, nie śmiejcie się z niego on jest pr0gram1st4. Pr0gr4mist4 za dwa grosze? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi