Misiek 1996 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Yo my friendsi! Już mam gotowy engine do gry "Snajper" i bior ę się za szczegóły. Nie wiem jak zrobić ikonę. Oczywiście znaczek w paincie potrafię zrobić, ale nie wiem jak go zapisać jako "icon file". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wpisz w Google "IcoFX" i pobierz ten program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Skorzystaj z jakiegoś programu do tworzenia ikon. Np. WB IconWorkshop 2.0. wg. mnie jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 ale nie wiem jak go zapisać jako "icon file". programem :P może być iICO bądź inny który konwertuje pliki graficzne do .ico ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 1996 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nie trzeba mieć programu po prostu zapisz plik z poszerzeniem .ico Na przykład example.ico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nie trzeba mieć programu po prostu zapisz plik z poszerzeniem .ico Na przykład example.ico To nie zawsze działa. Poczytaj tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi