Syliush Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 KubaGM w jakim programie robiłeś zbroje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 @Crack: Odejdź i umrzyj. Jeszcze trzeba umieć odpowiednio cieniować. To nie tylko stawianie kresek w innym odcieniu. Taki mój mieczyk :P To jest miecz, a nie to, co ty dałeś. Szczerze? Miecze Crackkk'a-GM bardziej mi się podobają. A w grze proponuje zrobić bardziej proporcjonalne do bohatera. Nie widziałem miecza 3x większego od człowieka, który na dodatek nosi do w jednej ręce. @Syliusz: wydaje mi się, że w Paincie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Sirluki czekam na odpowiedź KubyGM. PS. I tak mi się nie wydaję żeby to zrobił w paincie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 syliusz: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...;p=171923 Dopiero co Kuba wypowiadał się na ten temat <_< Paint +GM'owy edytor do poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Powiem tak: Bez znaczenia w jakim programie robisz... (odnośnie pixelartu) Praktycznie każdy inny program, ma to co paint... Tylko że mi paint na szczęście wystarcza... bo potrzebuje jedynie ołówka i kilka dodatków... :P Więc rysuj w jakim chcesz, ale od podstaw proponuje painta... bo to właśnie dzięki swej prostocie - jest taki niezawodny. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ale w jakim zrobiłeś zbroje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Syliusz, no przecież Ci napisał, że w Paint'cie + GM'owy edytor, zaczynaj od painta, jak trochę poćwiczysz to osiągniesz podobne efekty takie jak KubaGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Szczerze? Miecze Crackkk'a-GM bardziej mi się podobają. A w grze proponuje zrobić bardziej proporcjonalne do bohatera. Nie widziałem miecza 3x większego od człowieka, który na dodatek nosi do w jednej ręce. O to właśnie w tym mieczu chodzi. Jest do mojej gry i ma sprawiać wrażenie potężnego. Dlatego jest taki wielki. A co do mieczy Cracka, są nieproporcjonalne. Za duże i wąskie ostrze względem trzonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi