Mucco Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 No bo mam taki backgorund szeroki na 10000px (sam zrobilem;]) i gdy go wkladam do gry - śkika mi taki błąd "Unexpected error occured when running the game." Aha,nie będę dzielił beczgranda,nawet nie ma mowy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja myślałem, że się czyta bekgrand ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 @UP: Nie spamuj. @TOPIC: Na kij grzyb ci taki duży background? Nie dziw się, że wywala błąd. Backgroundy mają ustalone maksymalne wymiary. Bodajże 3000x3000 lub 5000x5000. Większego nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Mucco słyszałeś o tilesach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mucco słyszałeś o tilesach ? Hahah :lol: :lol2: Człowieku,masz mnie za takiego snooba? :D Może trochę uspokoję was,ponieważ w GM'ie pracuję jush 2 lata, a na swoim koncie mam parenascie gier,w tym niektore stworzone przy pomocy tilesow(np.moja mala kopia mario :jezor: ) Jednak nie w tym rzecz :thumbsup: nie chodzi bowiem tutaj o wielkosc beczgranda(no dobra...bekgranda :] ) w roomie,tylko wogole jako bekgrand zaladowany w grze :lol: EDIT: A dobra,juz se poradzilem...zamykam :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi