Slax Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam was szanowni userzy GM-Clan :P Potrzebuję frafiki do menu w tym stylu: https://forum.gmclan.org/index.php?act=Atta...post&id=428 Chodzi mi o takie napisy jak: New Game Load Game Save Game Training Exit Info Wymiary 128 x 32 . Liczę na waszą pomoc. Oczywiście za pracę Creditsy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 MAsz t u taki napis jak się spodoba to reszte zrobie :bye1: może być większa roździelczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 MAsz t u taki napis jak się spodoba to reszte zrobie :bye1: może być większa rozdzielczość Fajne możesz mi dorobić :P Tylko bez tego lustrzanego odbicia na dole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zaraz wrzuce oczywiście licze na creditsy w grze . Jak chcesz to moge jescze zrobić jakąś grafike w 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zaraz wrzuce oczywiście licze na creditsy w grze . Jak chcesz to moge jescze zrobić jakąś grafike w 3D. Dzięki Creditsy oczywiste :P Jak ktoś jeszcze chce to może zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 moja propozycja chcesz resztę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 moja propozycja chcesz resztę? Sory że tak późno ale nie miałem czasu :P Rób ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Powiem tylko, że grafika aaaaaa mi się strasznie nie podoba ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Powiem tylko, że grafika aaaaaa mi się strasznie nie podoba ;x Ale gdy nałożyłem gm-owskie efekty to wygląda fajnie :P Marek.S napisy po angielsku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 do usług ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Marek.S jesteś... jesteś... Nieważne:P Dzięki i kredki dla Ciebie i aaaaaa bo się starał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 daj spokój, creditsy za takie coś? ... - nieobowiązkowe xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 jak chcesz to mogę zrobić grafike do samej gry . Przedmioty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 jak chcesz to mogę zrobić grafike do samej gry . Przedmioty itp. Tak to jak byś dał to zrób: - biurko z komputerami (takie jak w laboratorium) Wymiary to 100 x 50 - tabelka na wiadomość (show_message) Wymiary 300 x 127 Ta tabelka taka zakrwiona :P - Ikonka do gry wymiary oczywiście 32x32 Napis na niej to "D" taki również z krwi :P Jak coś jeszcze będę potrzebował to dam znać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Masz tu narazie show message a biurka z drewna z metalu ?? biurko z jakiego rzutu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 o.O tabelka fajna a biurka z metalu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Biurko gotowe ale nie wiedziałem jaki rzut ma być. Dałem biurko z miekki mi twardym cieniem mam nadziej że zobacze je w grze a tak właściwie kiedy wyjdzie demo gierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ups, moja pomyłka :P Top Down :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Biurko top down ale nie za ciekawie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Nie mogę pozbyć się tego zielonego tła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 teraz już się pozbendziesz przez antyaliashing mogłeś mieć problemy kiedy premiera gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 teraz już się pozbendziesz przez antyaliashing mogłeś mieć problemy kiedy premiera gry? Wiesz nadal nie mogę się tego pozbyć :P A premiera gry? Może w moje urodziny (4 sierpień) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 teraz już się pozbendziesz przez antyaliashing mogłeś mieć problemy kiedy premiera gry? Jak zapisujesz w .jpg to nic dziwnego, ze nie może się pozbyć :blink: Trzymaj poprawione: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dzięki Sirluki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi