Crackkk-GM Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam! Nie mogę zrobić uchwytu okna GM'owego, a robie DLL i nie pamiętam jak się to robiło :P PsichiX mi kiedyś to pokazywał, ale miałem format ;D, czy mógłby ktoś mi podać ten kod? Z góry dziękuję! Edit: Już mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 :( Nie mogę z siebie tego wydusić ;P Może mi ktoś pomóc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 CALLDLL void Func( double _GMh ) { HWND GMHandle = (HWND)(DWORD)_GMh; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 @UP: Ja robie DLL'ke z przykładu Tymona :P (na gmclan jest "tworzenie DLL w c++ , delphi pod GM) Też będzie to dobre? Edit: Już wiem :P export double _dll_init( double _GMh ) { HWND hWnd = (HWND)(DWORD)_GMh } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Zamiast: 'CALLDLL' daj 'export' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 @UP: Dzięki! Zamykam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi