Konrad-GM Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Mam taki niemały problem, otóż gdy piszę własnego DLLa ( z wykorzystaniem Direct3D9 ) to podaję w kontrolerze: BeginStep: Wyczyść Buffory ( Clear ) i rozpocznij prezentacje ( BeginScene ) EndStep: Zakończ prezentację ( EndScene ) i zaprezentuj ( Present ) I tu jest problem, GM czyści i prezentuje własny moduł graficzny, a mój zasłania ( Czasem widać linie ), czy wiecie może jak temu zapobiec ( Bez tworzenia nowego okna ofc. )? Z góry bardzo dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Można wyłączyć rysowanie GMowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jakbyś mógł to napisz jak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Gdybym miał zainstalowanego GMa to bym Ci powiedział. Poszukaj w dokumentacji. Klucze "automatic" ew. "redraw". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Wielkie dzięki :* :* :* E: Znalazłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 set_automatic_draw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi