CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tytuł: ROGALIK Gatunek: rogalique Opis: Jesteś rogalem,którym musisz dotrzeć do bazy swoich kolegów rogali...to moja druga gra :lol: Download:https://gmclan.org/up2456_3_ROGALIK.html Rozmiar pliku: 2.22MB Autorzy: Programowanie: Przemek Gędźba Fabuła: BRAK Grafika: Przemek Gędźba Muzyka: BRAK Screeny: Sa w archiwum z gra. OCENIAJCIE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Screeny mają być tu.. radze ci je umieścić tu zanim jakiś mod wparuje i zamknie ci temat >,,> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 a fabułe gry to kto wymyslij nieznajomy czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Gierka jest OK ale czegoś mi brak... oceniam na 2/5. Coś bardzo ona podobna do gry jontor'a120... Pozdrawiam, Qspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ale bmp mi nie chce tu wczytać. EDIT:ok dzieki qspy,jontor fabuły nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Dziwna gra 1/5 ocena w typie CP-Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 No, fakt - gierka wygląda na demo... :P Pomysł nawet fajny, ale gra trochę niedopracowana... ;/ EDIT: Dam 2/5 - jest kilka bugów i nieestetycznie wykonanych rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 krotka gra widze ze w 5minut zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jakieś pomysły co moge zmienić,ta jest moją drugą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Głópi.. na Imageshack.us się wszystko wczytuje.. po drugie zapisuj do .png za pomocą painta na przykład >,,> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 a pierwsza to chyba oceny nie warta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Co możesz zmienić... Po: 1. Lepsza grafika 2. Dodaj muzykę Myślę że to wszystkie moje wymagania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 mam w bmp,a uploader mi nie wczytuje bmp,jontor oceny warta,warta...a ty sam nie lepszy EDIT:w V2.0 dodam lepsza grafe i muze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Przede wszystkim: - znaki zachodzą na siebie - przejścia "mało czytelne" - taki typ wiadomości zdecydowanie nie pasuje do takiej gry - czasem wiadomości od "NPC" są podawane kilka razy - gra krótka... :/ EDIT: Nie v2.0, tylko v1.1 jeśli już - jak chcesz zrobić dobrą grę musisz się napracować (najpierw dajesz demo/dema)... :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ok postaram sie jakoś zmienić a jakie wiadomości maja byc podaj kod albo cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 No nie wiem - daj jakiegoś Loga w grze, czy coś... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Postaram sie albo wogóle zrobie jakas platformówke € Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 mam w bmp,a uploader mi nie wczytuje bmp,jontor oceny warta,warta...a ty sam nie lepszy Nie krzań.. wrzuć na imageshack.us i już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 na imageshack wejdzie,ale na uploader gmclan'u nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 dal bys link do imageshack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Po cholerę chcesz na uploader screeny pchać?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 www.imageshack.eu,masz link do imageshack EDIT:z tymi screenami racja i uploaderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 www.imageshack.eu,masz link do imageshack Czy Ty sobie ze mnie kpiny robisz? http://www.imageshack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 komu to piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ty jesteś głópi co ? ; D Wgraj screeny na imageshack.us i daj linki do screenów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Czy Ty sobie ze mnie kpiny robisz? http://www.imageshack.us sorry,rzadko chodze po necie a to było do jontora EDIT:wiekszość ocenila zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi