Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 a więc zamkneliscie mi temat to nie wiem gdzie pomocy szukac chodzi mi o ta gre The Ball zrobiłem ją identyko jak Mark OVermas te dzwięki sciany tylko iinny kolor piłeczek w Objects mam tą piłeczke i ten kwadracik w kwadraciku nic nie ma bo Mark Overmas nei miał ale wszystko zrobilem w piłecze ale on ma ustawione colision ten kwadracik z takim K ja to samo zrobiłem i nadal mi wylatują te piłki kUrcZE a jemu nie wylatują!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi... Że jak sie kliknie na piłkę to ona wylatuje poza prostokąt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 tak bo te dwie piłeczki latają jak klikniesz w nią to masz Puntk ja klikne a one poza plansze wylatuja bo to czeba COlision ustwic a ja za bardzo nie wiem jak jak by kto mugł to na zdięcju moze mi pokazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Tu masz dwa screeny jak zrobic kolizje z klocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Dobra Juz działa wszystko ide swoją gre zaprezentowac ttuaj na forum w full versje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 A mógłbyś wrzucić tutaj gierke, to zobacze o co chodzi i moze pomoge! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 juz działa ide na forum w dziale Pelne wersje ide dodac moją gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi