qspy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witajcie! Niedawno założyłem nową kartę dźwiękową Creative SoundBlaster Audigy. Mam głośniki Creative SBS380 2.1 ( 2 satelitki i subwoofer ). Mam w tej karcie jeszcze 2 wyjścia na głośniki. I chciał bym bo mam w szafie ( działające ) moje wcześniejsze głośniki 2.0 ( tylko 2 satelitki ) firmy Creative. I czy mógł bym je podłączyć i mieć tak jakby zestaw 4.1 ?? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Qspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jeżeli każdy głośnik podłączysz osobnym kablem - oczywiście. Ale musisz wtedy przerobić kabel samodzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Bo ten zestaw 2.1 jest na Jacka i jest podłączony do innego wejścia i tamte 2.0 też mam na Jacka i też podłącze do innego wejścia. Mogę tak? ale chyba efektów typu przelatujący samolot nie będzie :P Bo mam 2 zestawy a musiał by być jeden. Ale dalej mnie interesuje co wyżej żąd wyżej napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Raczej powinno działać. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Czyli mogę tak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jak podłączysz pod rozgałęźnik, to nadal będzie 2.1 , tylko na dwóch zestawach. Musiał byś rozdzielić głośniki (drugi subwoofer do kosza wtedy idzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuros Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 http://elusiven.za.pl/qspy002/ oto coś o autorze tego tematu który okrada userów i banuje za darmo :) Nie polecam wchodzić na jego forum xD Połącz wszystkie głośniczki do jednego subwoofera to może będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 @UP: Przyszedłeś tu tylko aby oczernić "kuspaja" ? Myślę, że to co robi na innych forach, a na tym to wielka róźnica. Na innych forach, to on może nawet kasę za rozdarmo dawać, mi to lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi