Maximal Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Prubuję zrobic piłkę nożną, ale mam jeden problem. Chce zrobić tak żeby zawodnik mógł prowadzić piłkę przed sobą. Czyli jak piłka jest przy zawodniku i naćiśnie sie CTRL to można strzałkami sterować zawodnikiem, który ma pilkę. Prubowałem już takie coś sam zrobić ale nie wychodzi! Z góry dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Z chęcią bym ci pomógł bo piłek nożnych zrobiłem miliony ale nie do końca cię rozumiem, oco ci chodzi? oco chodzi z tym CTRLEM?? Wytłumacz to lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 chodzi o to ze zawodnik ma prowadzić piłkę tylko jeżeli jest wciśnięty i przytrzymany klawisz CRTL. A wogle to dzięki za zainteresowanie tematem! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 hmmm a ty juz masz Mape Stadion i Piłkarzy oOo to masz duzo do robienia jak FIFE 2006 ponad 1,5 roku robili juz mam full versie fife a dopiero premiera 30 Wresnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja zaraz fify nie chce robić, tylko jakąś prostą gierkę, ale potrebny mi jest jakiś kod na to prowadzenie piłki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ja tez chce przykład jak zrobic zeby piłke prowadzic i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Wiesz, dawid, ty chcesz żeby ci całą gre podać a ja potrzebuje tylko prowadzenia piłki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 ja tez !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi