Syliush Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 draw_set_color(make_color_rgb(128,0,0)); draw_rectangle(0,0,100,16,0); draw_set_color(c_red); percent = (Obj_Hero.HP / Obj_Hero.max_HP)*100; draw_rectangle(0,0,percent,16,0); Mam taki kod i nie wiem który kod odpowiada za umieszczenie paska? Czyli w którym miejscu ma on być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 draw_rectangle(x,y,w,h,outline) x i y - pozycja w i h - wymiary outline - obrys to chyba oczywiste... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Weź mi zrób przykład kombinuje kombinuje i dupa(sorry). PS.Dawno nic nie robiłem. Ojej udało mi się poradzić sorry za niepotrzebny post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi