gorefest Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Potrzebuje czegos co by zablokowalo kompa. Jak sie wlaczy komputer,zaloguje,to zeby wyskakiwala ramka na caly ekran i trzeba w nia wpisac haslo i kliknac ok,a jak sie tego nie zrobi to nie mozna nic zrobic,wlaczac zadnych programow,menedzer zadan windows itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Nie no proste logowanie jest nawet wbudowane w XP '-.- (Konta Użytkowników) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 A co, boisz się że mamusia zobaczy co ty w Emule masz włączone do ściągania? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 To jego sprawa po co mu to, więc się odklej... dziadziusiuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 chodzi oto ze jak zostawie kompa na zmienionym hasle,to jak wracam widze juz zalogowanego i starego na kompie ktory non-stop przeglada ebay.pl i allegro.pl i jest to wkurzajacy widok i w dodatku musze poczekac asz zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Sorry twoi rodzice, troche szacunku dla nich, im też by się to należało nie? A zakładając pewnie oni ci zafundowali ten komputer i internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Mogę Ci taki badziew w Delphi napisać, ale zeżarło by to trochę mojego czasu, no nic, postaram się i zobaczymy, czy Ci się spodoba. Nie licz na giga bezpieczeństwo :P Rozumiem Cię doskonale, chociaż ja mam tylko matkę, która ciągle szpera na naszej-kupie (czyt. naszej-klasie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 chodzi oto ze jak zostawie kompa na zmienionym hasle,to jak wracam widze juz zalogowanego i starego na kompie ktory non-stop przeglada ebay.pl i allegro.pl i jest to wkurzajacy widok i w dodatku musze poczekac asz zejdzie.No to ustaw wygaszanie ekranu na parę minut i włącz zabezpieczenie hasłem. Najprostszy i najwygodniejszy sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 tak? moj stary ma sposub: wola mojego brata ktory potrafi zmieniac haslo. g-Enjoy bylbym ci bardzo wdzieczny :) PS:Wchodzcie na linka w sygnaturce ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ciężko zmienić na trudniejsze hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Lub zablokować / zmienić hasło administarorowi? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jak będę miał czas to się wezmę, tylko powiedz jaka rozdziałka bo nie chce mi się za dużo pracować ;p E: Podejrzewam, że jego brat wie co to linux i pliki SAM ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 mam windows xp,haslo mam bardzo dlugie w dodatku splot liter z cyframi,on to robi nawet gdy nie jestem zalogowany ! Zreszta ja zostawiam wlaczonego kompa na noc,jak odchodze to wciskam win+L co powoduje wylogowanie. g-Enjoy nie wime o co chodzi z ta "rozdzialka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 gorefest, poprostu twój braciszek loguje się na administratora, który nie ma hasła. x[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ciekawe jak skoro jest tylko jedno konto administratora z haslem ! g-Enjoy czekam na programik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ciekawe jak skoro jest tylko jedno konto administratora z haslem ! g-Enjoy czekam na programik :) Jest drugie konto Admina, wystarczy Tryb Awaryjny albo odkrycie tego konta :] Ale programik będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jest drugie konto Admina, wystarczy Tryb Awaryjny albo odkrycie tego konta :] Ale programik będzie. Podczas logowanie Ctrl+Alt+Del i "Administrator" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jak sie wlacza ten "tryb awaryjny" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Przed bootowaniem klikasz F8 i wybierasz z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dzieki. A i nasunela mi sie pewna mysl: czy prze CMD da sie dac jakiemus plikowy atrybuty systemowego ? PS.Czekam dalej na programik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi