Syliush Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zdięcie Otóż widzicie tam zielono podobne coś(robak) gdy najeżdżam na niego kursorem(tam jest takie czarne coś na robaku) to chcę by się pojawiło takie coś jak na samym dole obrazku. Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja nie mogę otworzyć obrazka ten link na pewno działa? Edit: ok widzę że już poprawiłeś link zaraz zrobie ci przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Poprawiłem minute po napisaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Już https://gmclan.org/up539_11_HPpotworka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi