Lollus Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mam do was pytanie. Czy na cyfrówce można sobie oglądać filmy (nie swoje) i słuchać muzyki (nie nagranej)? Chcę się upewnić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zależy jakiej... bo na starszych to wątpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nie, nie da się. Chyba że film, który chcesz obejrzeć jest nagrany takim samym aparatem, przez co jest w takim samym formacie. Wtedy można spróbować zrzucić go na kartę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wystarczy, że kompresja video jest ta sama i format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Da się oglądać jedynie filmy. O muzyce nawet bym nie pomyślał. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wystarczy, że kompresja video jest ta sama i format.Co się bardzo często sprowadza do tego, co napisałem. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Muzykę też się da, ale to na bardzo upartego. Czasami aparaty mają możliwość nagrywania komentarza dźwiękowego i w większości przypadków zapisują owy komentarz o takiej samej nazwie jak plik JPG, tyle, że z rozszerzeniem WAV. Można by tak też zrobić z muzyką, ale dwa nagrania by zapełniły 100MB pamięci :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi