Takeshi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wszystkie Zapisać w BMP 24-bitowa Chodzi mi o połączenie tych obrazków. Proszę. Ten mieczyk: z tymi: Oraz ten miecz: z tymi: Z góry dziękuje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 W jaki sposób połączenie? Żeby otrzymać tileseta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 W "male" masz :) Obrazek 2 i 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Tak trudno uruchomić painta i wkleić dwa obrazki koło siebie? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 W "male" masz :) Obrazek 2 i 3. Aha w tym sensie. Trzeba bylo tak od razu, że chcesz żeby miecz był na plecach. Postaram się to zrobić. Tylko wytłumacz mi co to za problem? Kopiuj - wklej w Paincie i gotowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak taki mądry to zrób w paincie. Zobaczymy ile ci to zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak taki mądry to zrób w paincie. Zobaczymy ile ci to zejdzie. Zapewne minute , no chyba , ze mniej . ;p Powiedziales "to zrob to w paincie" jakby nie wiadomo co za G byl paint ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Czas: 1 min 20 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nakleja mi się na postać te różowe gówno ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nakleja mi się na postać te różowe gówno ;/. Bo to sie robi "Obraz" i odznaczasz "rysuj nieprzezroczyste" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nakleja mi się na postać te różowe gówno ;/. Krótki kurs: Tzw. "kubełek" -> biały kolor -> wypełnienie -> zaznacz wszystko -> kopiuj -> wklej -> rysuj nieprzezroczyste -> zapisz W praktyce wygląda lepiej niż w teorii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 tak to jest jak bierze się od razu za ps'a nie mając zielonego pojęcia o ms paincie.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kto mówi że PhotoShopa używam? EDIT: SirLuki robiłem tak i dupa ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Wejdź w menu obraz a potem odznacz "Rysuj nieprzezroczyście". :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi