MiChAl200 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak zrobić figury 3d? Zaczynam dopiero z 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 np d3d_draw_block ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 widziałem już gdzieś ten przykład ale jescze jest coś w nawiasach) Podasz jakiś przykład co wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 d3d_draw_block(x1,y1,z1,x2,y2,z2,texid,hrepeat,vrepeat) Tylko sobie wartościowości ustaw i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 O to chodzi? ( argumenty sobie po wpisuj ) GML d3d_draw_block(x1,y1,z1,x2,y2,z2,texid,hrepeat,vrepeat) Więcej o 3D w GameMakerze znajdziesz tu Pozdrawiam, Qspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ale chodzi o to żę ja niewiem jakie wartości wpisać w texid, hreat i vrepeat coś próbowałem ale nie wyszło. Próbóje poraz pierwszy zrobić coś 3d i niemogę nawet bryłki zrobic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Na GMClanie jest dużo przykładów 3D przejrzyj je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 ale jakość nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Możesz skorzystać z Xneona autorstwa PsichiX'a - Link do tematu Poszukaj także w starszych tematach działu Skrypty, przykłady, dodatki, silniki 3D dla GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi