Kofel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No nie wiem, w singletonie masz obiekt stworzony logicznie, a w statycznej klasie obiekt nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Co to znaczy obiekt stworzony logicznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Może to że istnieje w pamieci? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No to tak samo fizycznie jak i logicznie, widze wymyślasz pojecia. A jak zmieniasz statyczną daną, to ona nie istnieje w pamieci? Zapisana jest w powietrzu nie? Akurat tak sie składa, że w dzisiejszej archtekturze najpopularniejszy jest model polegający na tym, że wszystko jest w pamięci, kod też, więc nie wiem co odkrywczego było w tym poście Twoim. Nie widze sensu dalej kontynuowania tej dyskusji. Wszyscy mówią to samo, tylko akzdy na swój sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 E tam, ja zostaje przy global, bo to i tak nie działa tak jakbym chciał a za długo testy by mi zajęły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No to bedzie dzialało, ale jeśli troche to rozbudujesz to się pewnie pogubisz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Albo extends zrobię :P Na obecną chwilę nie ma aż tak dużo funkcji, żeby sie zgubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi