baca Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wielu daje już gotowe biblioteki ale nikt nie daje jak taką zrobić postanowiłem zrobić prosty przykład w dev-c++ (jest to mój pierwszy dll więc trochę litości) Dowloand dll potrafi dodawać, odejmować, mnożyć, dzielić dwa argumenty ze sobą i sprawdzać czy dwa argumenty są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Może jakieś komentarze? i opis w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 mi niechodziło o funkcje jakie spełnia tylko o pokazanie jak zrobić dlla dla Game Makera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 no o to mi właśnie chodzi... Żebyś jakiś tutek napisał :P bo z samego przykładu ludzie nie wiele zrozumieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Hmm... podejrzane PrivateResource=libpyramidGM_private.rc :P Lepiej poczytaj artykuł Tymona o pisaniu DLL-i. Dałeś tylko przykładowe (w dodatku marne ) funkcje i to bez żadnych wyjaśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 QSnake gdyie jest ten art? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Tutaj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 artykuł a przykład to dwie różne sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Są i przykłady w tamtym artykule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi