MiChAl200 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jak zrobić by poruszać się jak samochodem? Tak, że jak naciśniesz długo strzałkę w góre to szybciej jedziesz a jak naciśniesz strzałke w dół to zatrzymujesz się (ale nie gwałtownie) i jak puśćisz strzałki w czasie jechcania to powoli będzie się zatrzymywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=102 przykładów i faq się przeglądać nie chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 W dodatku jak byś przez chwilkę poszukał na forum znalazł byś to czego chcesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Coś mi nie gra z tym użytkownikiem. Raz się pyta o samochód, dwa razy o poruszanie się za pomocą myszki, raz o odbijanie się piłki w platformówce... Koleś, zdecyduj się co robisz i nie spamuj tak :) Z resztą kilka twoich pytań już było wymienionych, wystarczyłoby poszukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Tu masz przykład prędkościomierza mojego autorstwa, jest tam też jazda autem. https://gmclan.org/up2178_11_predkosciomierz2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 ja się pytam raz to a raz to tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ale poszukać też można zamiast ciągle pisać nowe tematy i bazę danych zaśmiecać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi