quindo Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 mam problem przy grze gdzie strzela sie armatą,chodzi mi oto zeby leciała 1 kula na 1,5 s a nie 10 łącze do gry nadole,strzał "ctrl" gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 LOL, swoją grę musisz zuplaudować a nie dawać coś z twojego dysku, bo my nie mamy do niego dostępu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quindo Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 sory coś mi sie pokićkało daje działający link gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 masz: http://www.gmclan.org/up3781_11_1.html Edit: Jeżeli strzela za szybko to pokombinuj z tym: GML alarm[0]=10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 gra Strzał miesiąca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quindo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 5-cio letni odkop własnego tematu, jakim ja byłem idiotą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zapraszamy na festiwal głupoty. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi