Jaklub Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nudne, 3 minuty roboty. To nie GM, we Flashu to jakieś 15. Edit: 52 Jakoś przy grze na 1/5 nie edytujesz postu, by napisać swój wynik. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Tak uważasz? :P https://gmclan.org/uploader/2178/hack___.png Gradientowe zabezpieczenie złamane, teraz tylko wpisać nick i już :] . Hahahahahahahahah tak to ja też umiem haha a punkty zmażesz?? hahaha wystaczy jak 1 raz zagrasz wpisac nick np Luksor zdobyc np 30 pkt kliknąć print screen zapisać potem zagrac 2 raz w miejsce nicku nic nie wpisac i grac zdobyc 30 pkt i niema nicku tak to ja też umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jakoś przy grze na 1/5 nie edytujesz postu, by napisać swój wynik. :P Dlaczego nie, skoro topic jeszcze otwarty, a jestem sekundkę przed zamknięciem okienka z grą ? :P Jedynie mogę ci + dać za to, że to flash bo w GMie ta gra miała by 1 MB i ładowała się tyle (długo) a tak ma 20 kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 20. Nudne, 3 minuty roboty. 1/5 Edit: 52 Nie znasz sie :jezor: Hahahahahahahahah tak to ja też umiem haha a punkty zmażesz?? hahaha wystaczy jak 1 raz zagrasz wpisac nick np Luksor zdobyc np 30 pkt kliknąć print screen zapisać potem zagrac 2 raz w miejsce nicku nic nie wpisac i grac zdobyc 30 pkt i niema nicku tak to ja też umiem Tak, mogę zmazać punkty, nic trudnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Gra jest cool podoba mi się daje 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi