IgiKoval Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Witam. Mam pewien kłopot. Korzystając z poradnika PsichiXa zrobiłem mgłę, ale chciałbym, aby światło nie oświetlało przestrzeni za murami (rysunek). Jak mogę to zrobić? Chcę konkretnie, aby było mniej więcej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 domyslam sie o co chodzi, ale daj inny link bo ten nie dziala. Sprawe moze ulatwic Dark HDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgiKoval Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Chodzi o to, że światło nie może przechodzić przez mury. Alt. obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No to jak już PsichiX wspomniał, DarkHDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgiKoval Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Gdzie mogę znaleźć to DarkHDR? Szukam, szukam, ale niczego nie znalazłem :( Edit: Znalazłem, ale niestety, to nie jest to. Tutaj światło przechodzi przez to "coś", a ja chcę, żeby nie przechodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgiKoval Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 przepraszam za dp, ale czy ktoś mi może pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Był niedawno przykład na gmclanie, gdzie światło się załamywało na blokach. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi