Maxius Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Tytuł: WindowEdit Gatunek: Edytor tekstu Opis: Witajcie! zamieszczam tutaj dziś mój pierwszy program w C++ o nazwie WindowEdit. Narazie nie ma wielu funkcji, ale zobaczę jakie będą oceny to go będę rozwijał. Ale pamiętajcie! to jest mój pierwszy program w C++. Download: Pobierz! Rozmiar pliku: 30,1 KB Autorzy: Programowanie : Ditcom Games & Programs Grafiki nie ma ( okienka windowsowe ) i muzki też oraz fabuły :) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Nie dość, że to już 3 notatnik na tej stronie to w dodatku przerobiony przykład. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Nieee... Tylko nie mów, że jedyne co można w nim zrobić to pisanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Zrobilbys w koncu cos sensownego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Weź... notepad 100000000^128 razy lepszy. Zostań w GM-ie lepiej ;D 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Albo zostań przy gmie albo nie pokazuj tu takich shitów ;/ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Nie no. Setny shitowy program. Samo użycie języka programowanie nie oznacza, że wymiatasz... a na pewno nie z takim czymś. ie mając zielonego pojęcia o Delphi zrobiłbym (chociaż ja mam o nim małe pojęcie, ale czysto teoretycznie, jakbym nie miał :P) takie coś w 10 min. korzystając z internetu. Ze nie wspomnę o tym, że Notepad lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 omg...ale kupa! ciągle robisz te gówniane notatniki i piszesz "będę je rozwijał" itp. itd. albo jakieś przeglądarki internetowe ;/ ocena:pomyśl chociaż raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Już Ci chyba tysięczny raz powtarzamy, żebyś przemyślał to co robisz, a nie wydawał swoich "pierwszych" programów w ciągle to innym języku, najpierw w Delphi, teraz C++ a co jutro będzie...? P.S. Mała rada, poucz się porządnie jednego odpowiedniego dla Ciebie języka programowania, a nie co chwilę przerzucaj się na inny. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Dobra koniec marudzenia zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi