Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Odświeżam temat. Zgłaszać się jak ktoś potrzebuje grafiki 2d Top-Down, nie robię animacji ani drzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Ok ja poproszę: - Żołnierze: Rozmiar: 51 x 59: 1) Żołnierz z pistoletem 2) Żołnierz z shotgunem 3) Żołnierz z bazooką Narazie tyle. A styl coś takiego (tyle że w wojenne "plamki") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 A ja jakies drzewa, krzaki i kwiatki widok top down rozmiar od 32x32 do 200x200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 A ja jakies drzewa, krzaki i kwiatki widok top down rozmiar od 32x32 do 200x200 Przeciez napisal Ci, że nie robi drzew ani krzakow ehh.. nauczcie sie czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 A ja jakies drzewa, krzaki i kwiatki widok top down rozmiar od 32x32 do 200x200 LOL przecież pisał że nie robi drzew :P Edit: UP: Jak pisałem nie było twojej wypowiedzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 ;/ W pierwszym poście nie ma tego napisane wiec idźcie :PP To może jakieś grafiki mieczy lub tarcz :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @Slax: Z shotgunem, reszta dojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @Slax: Z shotgunem, reszta dojedzie. Ok dzięki. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @Slax: z bazooką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Heh, to nie jest tematyka topdown, lecz platformówka widok z boku, ale postanowiłem tu przenieść prośbę :P Poproszę grafiki Skrzynki, rozmiar 32x32 Ziemi - no trawy, a pod trawą ziemia biggrin.gif , rozmiar też 32x32 Wrogów: tematyka to roboty, zwierzęta, który mają cechy jak ludzie xD. I bohatera: tematyka to...właściwie nie mam pomysłu w grze bohater rzuca skrzynkami do wrogów i ma tam jakieś bronie itp. rozmiar to może być 3 razy większy od skrzynki. No może sobie z resztą poradzę, jakby co to napisze. Aha i dodanie do creditsów gwarantowane smile.gif . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 to mi zrób gostka w czerwonym ubraniu 32x39 kuchenkę 50x41 sofę 40x101 fotel 40x42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @Slax: z pistoletem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Też super :P Mam jeszcze kilka zleceń, i mam nadzieję że mi to wykonasz :P Rozmiar: 51 x 59: 1) Żołnierz z karabinem maszynowym, może być chociażby AK-47 :P) Ikonki: Ikonkę karabinu maszynowego, bazooki, shotguna, pistoletu. Rozmiary: 100 x 50. W Creditsach masz pewne miejsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @zalu: Sofa: @Bassmaster: Skrzynka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Wojzax wielkie dzięki :D Mógłbyś narysować pozostałe rzeczy, te które napisałem :)? Creditsy będą napewno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 niezła! zrobisz mi resztę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Września 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @zalu: Fotel i Kuchenka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Wojzax - masz wolny czas napisz do mnie gg:127194. Ja mam dużo rzeczy do zrobienia - tylko że w rachubę wchodzi TYLKO Paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Poproszę faceta z poszarpaną koszulą - same ramiona, bez rąk, plx. wymiary 200x200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Września 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 @Slax: Ikonki: Z Karabinem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A ja mam jeszcze kikla zlecen do Ciebie, co do grafik do Denieda, Potrzebuje: 1.Czarna zbroja 32*16 2.Zielona Zbroja Orka 32*16, hełm 16*16, tarcza (raczej nie potrzeba ale jezeli zrobisz to nie bedzie zle ;)) 12*6 3.Smok Czerwony i Czarny z zielonymi dodatkami wyiary mniej/wiecej 120*85 Jak cos jeszcze bede chcial to napisze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Super dzięki. Podasz mi GG na PW? Jak byś mógł to zrobisz mi jeszcze coś? Żołnierz te same wymiary tylko że bez broni. Żołnierz z pistoletami w obu rękach ( 51 x 59) Samochody: Jeep (najlepiej zadaszony :)) 200 x 100 Auto takie jak w załączniku tyle że też w plamki wojskowe: 300 x 150 pozdrawiam :) zalo.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A ja chce obrazek do profilu wiec: laboriatorium i na monitorku jednego komputera pisze STRONG wszystko to od boku. Wymiary cos ala ta twoja sygna ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 zrobisz jakies grafy dla mnie? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=14095 w tym temacie jest wszystko opisane, wiem ze to nie top down ale moze Ci sie uda? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Poproszę Żyda od góry. Rozmiar 100x100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A robisz budynki z widoku top-down? jak tak to wykonasz mi budynek z 10-14 wieku? taki starożytny mi chodzi :) Wymiary to 400x175 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Września 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 @Harv: Jude: @Damian21: Budynek z 14-15 wieku i do tego Starożytny? :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ja poprosze Wietnamskiego żołnierza w skali max 50 na 50 Chińskiego Oficera w skali max 50 na 50 Polskiego żołnierza grom w sklali max 50 na 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Sorki że jestem nahalny Wojzax ale czy robisz dla mnie te grafiki :)? Bardzo mi na nich zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Sorry za odkop, ja poproszę helikopter wojskowy o rozmiarach 377x152 :) Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi