LolikZabijaka Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 potrzebuję grafiki czarnej kanapy widzianej z góry wymiary 130x50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 potrzebuję grafiki czarnej kanapy widzianej z góry wymiary 130x50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ładna kanapa :thumbsup: ja zrobiłem gorszą więc nie daję :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Jeszcze daję swoją jakby się spodobała czy coś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Luksor: Dzięki :) Wrzucam jeszcze poprawioną wersję. Stara: Poprawiona (nowa): Dodałem lekkie uwypuklenia ponieważ poprzednia wydawała mi się trochę płaska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ok dziękuje i zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi