Morrighan (AoM) Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witajcie, mam do Was pytanko słyszeliście lub może graliście w gierkę BreakDown na Xbox'a? Ja na Xbox'a przeszedłem ją kilka razy, ale chciałbym wiedzieć, czy istnieje wersja na PC? W BreakDown głównie walczyło się rękami i ciągle zdobywało się nowe umiejętności i ciosy, można było też korzystać z różnego wyposażenia, ale największą frajdę sprawiała walka wręcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Na gry-online.pl nie ma nic o wersji na PC tak więc takowej nie ma i w najbliższym czasie raczej nie będzie. A w gierkę nie grałem bo nie mam Xbox-a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No cóż naszła mnie ochota na tą gierkę, ale jak nie ma to nie ma, ale dzięki lenin, za szybką odpowiedź :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Wiem, że odpowiedź została już udzielona, ale pamiętaj o wikipedii (angielskiej, polska wikipedia jest "dod**na"). http://en.wikipedia.org/wiki/Breakdown_(video_game) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 wikipedii (angielskiej, polska wikipedia jest "dod**na"). Ideą tej encyklopedii jest to, że każdy może wnosić poprawki, więc jak widzisz coś dod**nego, to możesz to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A jak ktoś uzna, że poprawna informacja jest niepoprawna? Albo niepoprawna jest bardziej poprawna niż poprawna? Albo niepoprawna jest bardziej poprawna od niepoprawnej? A co jeśli nikt wie co jest poprawne? Wniosek jest prosty - wikisyf do gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ideą tej encyklopedii jest to, że każdy może wnosić poprawki, więc jak widzisz coś dod**nego, to możesz to zmienić. Ja to rozumiem, ale nie zamierzam dodawać 180 haseł o grach z powodu ich nieobecności, i do tego z czterech linijek w 200 hasłach robić wypracowania (jakie można znaleść na angielskiej wikipedii). Jeśli już bym się za to zabrał, to trwałoby to dłuugo. Polska wikipedia jest dość biedna w zakresie gier (i bardzo często wielu innych rzeczy). Pisząc "dod**na", miałem to na myśli. A żeby moja wypowiedź nie była bez argumentów, podaję cztery linki: Grafika - polska wikipedia Grafika - angielska wikipedia SNES - polska wikipedia SNES - angielska wikipedia (przy trzecim linku zwróćcie uwagę na to, ile jest czerwonych odnośników) I to byłoby na tyle ode mnie w tym temacie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ty zaczniesz poprawiać, inni zaczną i się jakoś rozrośnie ta encyklopedia, na tym ona polega. Zresztą porównaj sobie treść merytoryczną artykułów o SNESie. Moim zdaniem, na angielskiej wiki jest napisane więcej, ale tak rozlegle i niespójnie, że ciężko jest znaleźć konkretną informację, a w polskiej wiki masz w zasadzie same konkrety. A jeżeli chodzi o artykuł o grafice - ten na polskiej Wiki jest dużo konkretniejszy IMHO. Na polskiej wiki masz krótko i przejrzyście czym jest grafika, profesjonalny podział technik masz, a na angielskiej? Fragmenty artykułów o każdej z technik i w zasadzie mało konkretów. A zawsze artykuły można rozbudować, byleby były to rozbudowy zgodne z zasadami Wikipedii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Zamykam temat, dostałem już odpowiedź, a za bardzo się zaczęliście rozpisywać nie na temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi