piotrex1995 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 No, mi się podoba.Ma dużo przydatnych funkcji.Z pewnością może zastąpić notatnik.Tylko dlaczego jak zapisuje jako stronę web to tylko html ? PS. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Luksor, tego Splash Screena daj jako ikonę w rogu programu tak jak jest w Game Maker 7. Bo tak to trochę to denerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Luksor, tego Splash Screena daj jako ikonę w rogu programu tak jak jest w Game Maker 7. Bo tak to trochę to denerwuje. Zrobiłem nowy splash screen (w jasnym kolorze) i ustawiłem na krótszy czas. Poza tym teraz okno programu otwiera się zmaksymalizowane więc splash screen mniej przeszkadza. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Tu fajnie, nie mogę się doczekać nowej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Tu fajnie, nie mogę się doczekać nowej wersji. Ja też! Jak będzie TClipper 1.0 to od razu ściągam!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja też! Jak będzie TClipper 1.0 to od razu ściągam!!! :D Może jeszcze zrobimy TClipper Download Speed Racing? Kazdy fan chcialby to jak najszybciej sciagnac wiec ten post jest zupelnie niepotrzebny. Mam nadzieje ze w 1.0 będą te opcje które ja proponowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi