programista Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Wtorek?? Ok ja się lognę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ok, jak nie masz steama, to Ci wyślę IP we wtorek przez PM. O 18 gramy. Wpisuję Cię do listy, programista :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ok dzięki to czekam na ip we wtorek . :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 W sumie, to IP masz tutaj: http://steamcommunity.com/groups/gmclan-org/events (wbij w jedyne zaplanowane wydarzenie i się pojawi) . Hasło już Ci wysyłam na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Kapral Kleofas melduje gotowość do ćwiczeń taktycznych w CS'a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jak pojawią się wszystkie osoby, będę codziennie modlił się do Boga./ @UP: A na porażkę gotowy ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jak cię Zaxxis hedszotnę to się nie pozbierasz. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Tylko żeby nie było tak, że będą grali sami pro i jak zginą raz czy dwa to od razu wyzywają że ktoś ma haxy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Też macie powód do przejmowania się, czy ktoś będzie za dobry. Ja się martwię jak tu nie zająć ostatniego miejsca, bo ostatnio w CS mi nie idzie :P . W ogóle, mamy 5v5, czyż to nie piękne ;D ? Ale zapisujcie się dalej, im więcej tym fajniejsza gra będzie :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja powiem Wam, że ostatnio nie gram W OGÓLĘ w cs. Bo mam wiele lepszych moim skromnym zdaniem gierek na kompie, zresztą przejadłem się dostatecznie first person shooterami. Jak mi pójdzie ? Naprawdę nie wiem, zapewniam, że ostatni nie będę xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A ja nie wiem jaką mam formę :P Na jednym serwerze miałem 1/10 a na drugim 12/3, więc to zależy jacy Wy jesteście. Przypominam, że gram drugi dzień po rocznej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja trzeci dzień też po rocznej przerwie i co tam ;p . Zdecydowanie wolę grać w TF2, ale CS ma w sobie to coś ;[ . A że lamię w nim to inna sprawa :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja nie grałem od 3 miesięcy, prawie w ogóle xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 A nie dałoby się tego przełożyć na 16:00?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja bym mógł z kimś pyknać w q3 ( nie grałem od roku ale kiedyś kosiłem railem i w sumie tylko w tym byłem dobry xD ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Programista nie można ;[ Tylko o 18 zabijam headshotem ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Mi za bardzo 16 nie odpowiada :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Umówiłem się na 18:00 i zapomniałem :angry: ... także mnie nie będzie. Chyba, że coś się zmieni to dam znać. Sorry że zapowiedziałem sowoją obecność :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Spoko, nie ma sprawy. Przynajmniej poinformowałeś wcześniej, że Cię nie będzie, a nie tak jak połowa umawiających się na granie w HL2:DM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja też bardzo chętnie skopię wam tyłki w najlepszym RTS'ie na świecie, czyli W3 TFT!! Jak by co jestem chętny :> jak wszyscy mają oryginały to ja proponuję na zagrać na battle.necie, a nie przez hamaka :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja w ME2 mogę was rozwalić... O! Szukam dobrych strategów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 skopię wam tyłki Buahahahahaha! wszyscy mają oryginały Od sierpnia będę miał. Chyba nawet całą sagę gier Blizza kupię :) Czyli tak: W Lodowy Tron gra Ranma, Harv, Harrrry i ja. 2 vs 2 w DotA. Może być też Melee albo jakiś UMS, poza pseudoWoWami. XHero siege wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Oh no! Tylko nie DotA >_< Ja lubię grać głównie w melee, a jeśli chodzi o UMSy to tylko te, które chociaz troche przypominają RTS, czyli Footmen vs Grunt albo FootmenFrenzy itp. (Znaczy mogę zagrać w Dote ale ostrzegam ze jestem w tym noob :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja nie gram w melee. War3 służy mi tylko i wyłączne do doty. GG nie chcę zdradzać byle komu, więc trzeba znaleźć inną metodę komunikacji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ja uwazam ze ta gra jest straszna.... widzialam jak crack gra na serwie z zombie i tym podobnymi straszydlami... ja jak bym centralnie przed monitorem siedziala to zawal murowany xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 tu chodzi o w3 nie wowa lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Harv, czemu nie zamkniesz swojego forum i nie przerzucisz się na hmt.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jakiego znow mojego forum? Lolroflmaowtf, to nie moje forum, a poza tym, hmt jest brzydkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 To na uj robisz komuś reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Sory, ale ja za bardzo nie wiem o co chodzi Ranmusowi. Jaka reklama ? Co ma jakieś forum Harva do tematu, w którym umawiamy się na ustawki w grasz ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi