LionX Dagger Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 :/ nie wiem w co to gracie w tym momencie ale może ktoś by pograł w serious sam - second encounter ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 No dobra, Marmot z racji tego, że jesteś liderem grupy na steamie zorganizuj wszystko. Ja na początku proponuję jakąś mapkę aim albo awp. A dopiero potem przejść do normalnych. Bardzo zależało by mi, żebyśmy zagrali na następujących mapach cs_assault de_dust2 de_nuke Kto się zgadza ? Ja już przygotowuje amx i ogarniam serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Zaxxis Te mapy co wymieniłeś to podstawa ;p To może taki mały spis. cs_assault de_dust i de_dust2 de_aztec de_nuke de_747 Mógłby być de_westwood i jakaś aim albo de_dust_2x2. Mapy awp_ sux :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Lulz, no bo mi chodził głównie o te podstawowe mapy. Przecież wiadomo, że nie będziemy grać na dwudziestu pięciu, tylko kilku. Bo kto tyle będzie siedział ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 CoD4 przy CSie to dla mnie cudo, CS jest denny strasznie IMO. ._. Pogra ktos w DSa (nie przez Steama) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak jeszcze powiesz, od czego jest skrót DS, to Ci odpowiemy. Daremne Serniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nie, ds = dungeon siege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Zaxxis: 4-5 map to max. Nikt dłużej grać nie będzie raczej. A co do map, to popieram Twój wybór, tylko ja bym awp dał jakoś w środek, jako taki przerywnik między graniem, a na dobry start bym dał de_dust2. Potem cs_assault, jakiś awp, de_dust i de_nuke. Ogłoszenie na steamie już dałem, więc wiadomość o grze dotarła do wszystkich zapisanych do grupy GMCLAN na Steam. Za niedługo dodam wydarzenie na Steam i w sumie tyle. Co do IP i tym podobnych spraw to się zgadamy na czacie grupy. Pamiętajcie -> 29. lipca godz. 18:00. Prosiłbym, aby wszyscy grający byli jakieś 5-10 minut wcześniej na czacie grupy na Steam. To chyba wszystko co mam do powiedzenia na obecną chwilę. Zresztą, z mapami można zrobić inaczej. Mówiłeś, że masz AMX wgranego - uaktywnij plugin wyboru mapy i już. Będziemy głosować jaka mapa i tyle, ale maplistę i tak ustaw, że jakby głosowanie nie wypaliło, to żeby wg maplisty szło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Z dodatkiem, czy bez ? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Hm? Z jakim dodatkiem? EDIT: A, to o DS jest xd . To nie ważne ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Bez, dodatku nie posiadam :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 @Marmot Jak ktoś nie ma steama to co? Może jakiś inny kontakt? Albo tu w temacie albo jakaś konferencja w jakimś komunikatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Steam to darmowy program, nie możesz go wgrać ;p ? Jak będziesz włączać CS, to go wyłączysz i już. Po prostu, tak jest najwygodniej. W GG konferencje są spierniczone na całej linii, nie zawsze wiadomości do każdego docierają, a inne komunikatory to nie każdy ma. Steama ma najwięcej grających wśród nas (nawet ci co mają cs nonsteam :P ), w zasadzie tylko Ty nie masz, więc o czym mówimy ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Hmmm... a co powiedzielibyście na multi w Painkiller'a? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 O jeju, ja mam pusty serwer STEAM http://wzu.pdg.pl/?p=server tylko co z resztą ;/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 GMCLANowe ustawki w grach komputerowych Tylko FPS/TPS? Jeśli nie, to w W3TFT mogę zagrać przez Hamaka. Na GG pisać (8101228) jakby co. Jeśli tylko FPS/TPS, to raczej nie zagram (nie mam CSa ani nic podobnego na tym kompie). Chyba, że w Q2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja moge w mape do W3TFT zagrac -> DOTA :). Domyslnie sie gra w 5v5, ale mozna i 2v2 (dm+om i inne tryby) wiec spoko maroko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Marmocie, co do csa to tylko nie _awp, jeżeli taka będzie to wychodzę. Nie wiem gdzie tu przyjemność w bezmyślnym naparzaniu się snajperkami ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Owszem jest - Są nawet ligi 1vs1 panie kolego. Uwierz mi, to coś więcej niż bezmyślne napieprzanie z awp. Po prostu cienki w tym jesteś i dlatego tak mówisz >;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Cały czas jest mowa o CS 1.6 :P . Proponuję termin - 29. lipca godz. 18:00 - pisać czy pasuje i kto by grał. głupia godzina, nie wiem czy będe. wygodniej by mi było np. o 15 ale ok. "postaram się" B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 W TFT tez moge grac. Narazie 3, kto czwarty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Lulz, dajcie dokładnie omówić sprawę z counter strike, a nie już wyskakujecie z kolejnymi propozycjami. Spokojnie, rozegramy partyjkę w cs to potem myślmy o kolejnych ustawkach. Ja osobiście mogę zagrać jeszcze w Painkillera(Zwykłego, z playa - bez dodatku), Armie of Exigo, Tactical Ops. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 @kryniak: To trzeba było wcześniej mówić :P . Już mamy serwer, do tego nonsteamowy, więc będzie mogło więcej osób grać. A co do map - jeśli wam AWP nie odpowiada, to może jakiś FY? Np. fy_pool_day, czy jak tam się ta mapa zwie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 @UP: W sumie, to tylko jedna osoba ma non-steama. Więc mi to lotto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Dwie czy trzy, a nie jedna ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 @Ranmus: DotA roxi :) Tylko która wersja? Allstars? Outland? Ale zwykły Melee też chętnie zagram. E: Mój kumpel z którym prawie codzień gram może z nami zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja mam Nonsteam, to kiedy ta ustawka w CS? :D EDIT: Sorry nie doczytałem... ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 @Ranma: A jak mamy się z tobą skumać? GG ni masz (podanego). Albo na chacie GMC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pery Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 @Up Mi się wydaje że po prostu łatwiej będzie się skumać na czacie GMC, bo TFT mam ale pirata (sorki ;( ) Wybacz ta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Tylko 8 osób będzie grać we wtorek w CS? Chodźcie no, jak macie pirata to też możecie grać, przynajmniej żeby 5v5 było :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi