Fallord Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 lul, ale ja przez 3 dni nie zassam 3giga, ludzie - toż to się w ogóle nie opłaca ściągać :< No chyba. że ktoś ma szybkie łącze. Edit: Nie no, gameplay na tubie mnie przekonał xD. Powiem tyle - czekajcie, aż ja to kupie xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Jak się zbierze większa kupa ludzi z gmclanu, to i ja też zagram. Na razie nie gram bo nudzi mnie tłuczenie losowo dobranych osób na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Dziadekkleofas, to trzeba czasami wejść na Steama. Ja, Piczer i Kryniak co jakiś czas pogrywamy razem na dowolnych serwerach, albo na moim serwerze (4 sloty, hell yeah) ;p . Odezwałbyś się, to by się wbiło w czterech (albo trzech, bo Kryniak nie gra aż tak często) na jeden serw i tłukło ludzi :P . Poza tym fajnie, już 5 osób z GMCLANu by grało. Jeszcze 3 by doszły, wbiłoby się razem na jakiś serwer i by się pograło 4vs4 na jakieś małej mapie typu 2fort albo goldrush (no, nie jest to mała mapa, ale podczas gry jest dzielona na mniejsze części i nie ma aż tak dużo miejsc wtedy) ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Są jakieś boty w grze ? Da się grać jakoś w niej sparingi ? Mi bardzo spodobała się gra :> ko Edit: A może na hamachi dałoby się jakoś zrobić server non steam, żebym mógłbym se obadać tę gierkę, bo raczej będzie ciężko z serwami non-steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Są boty, ale po włączeniu sv_cheats, przez co, nie nabijają się wtedy osiągnięcia. A sparingi -> jakie sparingi, wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 No kur... miałem na myśli mecze/sparingi między klanowe. Dwa klany walczą przeciw sobie. Istnieje tu takie coś ? btw. Walić tam osiągnięcia na non steamie, ja chcę gierkę obadać i gameplay :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 To mów od razu, że chodzi o klany. Tak, są klany ;p . Nawet jest polska liga ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 No to fajnie :> Można by jakiś zrobić gmclanowy, o ile wypali, bo kilku zapaleńców to już na to mamy. Kurde, powie ktoś jeszcze gdzie mogę sprawdzić wersję swego Team Fortressa 2, bo za cholerę znaleźć nie mogę, a patche trzeba ściągać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Team Fortress 2\tf\steam.inf PatchVersion=... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mam najstarszą wersję, teraz tylko patche pobierać i jazda - zaraz ide spać, więc zajrzę tutaj coś koło 16-20 i powiem o stanie. Pierwszy patch zajmuje 250+mb więc będzie troszkę ciężko, ale większość kolejnych patchy zajmuje malutko. DOBRA, oficjalnie posiadam grywalną wersję TEAM FORTRESS 2, z racji tego, że to ... ekhem... posiadam inne konto. Dodawać do przyjaciół login fallordteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Temat trochę podupadł. Więc go rozruszam. No to jak gramy w końcu w tego Half-Life 2:Deathmatch? Piszcie, kto może grać, to się umówimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ja odpadam, za dużo ściągania ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Rzeczywiście, od groma. Po prostu, aż Ci się modem przegrzeje od tych paru megabajtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 PARĘ MEGABAJTÓW ? XD Sry, ano rzeczywiście waży malutko ;x Zwracam honor i przepraszam za głupotę, to przecie tylko zasrane 250mb ;x. Dobra, ściągam, zagramy kiedyś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 2900MB to niby dużo :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Lul, mi wyskoczyło 250mb =x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No widzisz, jeszcze mniej :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Kurde, gdzie podczas ściągania, patrzy się ile zajmuje ? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Wiesz, to ile gra zajmuje na dysku, a ile steam ściąga to dwie różne rzeczy, a ja ci podałem ile zajmuje :P . A podaje przed rozpoczęciem ściągania xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Łeee, jakoś szybko to idzie - już 9% - jutro już będę miał xd. Fajne toto w ogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Jak na dedmaczową gierkę to całkiem wporzo, jednak ja tam wolę Team Fortressa ;p . Chociaż, na małą rozrywkę ze znajomymi w sam raz ;p . W końcu nie ma nic lepszego, niż stoisz sobie a tu nagle leci na ciebie kibel, albo kaloryfer :D . A ostatnio jak grałem z Borocasso, to na mnie łódka leciała :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 zamiast ściągać jakieś bzdury byście sobie wowa sprawili. battleground - tam to dopiero jest dedmecz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 @up Grałem w wowa miałem max level, super itemy i ? Jeszcze miałem mnóstwo do zrobienia. Gra wciąga na maxa dlatego już w nią nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Jakbym szedł takim tokiem myślenia, to bym wywalił większość gier jakie mam na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No, ale my tu nie mówimy o WoWie. Przejdźmy do rzeczy, bo nigdy nie zagramy ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 40% half lajfa dwójki, eloelo - Zagramy dzisiaj ? Niech ktoś zorganizuje dzisiaj jakąś małą orgie, w hl2:dm xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Co powiecie na to, aby zagrać sobie w grę, w którą jako jedna z pierwszych producenci zaimplementowali engine fizyczny zwany Havok? Kryniak, patrzyłeś tutaj: http://www.havok.com/content/blogcategory/29/73/ ? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Dobra chłopaki, kto chce teraz zagrać w hl2:dm ? Na razie jestem ja i borocasso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ip servera: 81.200.144.2:27017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 brat mi przejął kompa ;[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi