Flaque Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Epicka gra, dawajcie do /room Gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dwójka gości z /v/ właśnie odkryła, jak w prosty sposób rozwalić serwer gry :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mi jak gierki nie czytało, tak ciągle nie czyta o_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mi raz czyta a raz nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mnie "czyta" zawsze, nie umiecie po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mi wczytuje sporadycznie, ale jak juz, to wsiakam na 3 godziny (czego dowodem moja sygna). Wbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie umiecie "czytac" i tyle :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Gra ktoś w to teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ok, gramy teraz w transformice http://transformice.com/en/ /room gmclan Jest nigas, ja i jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 będzie jeszcze lionx i 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zapraszam ponownie na transformice, room jak zwykle /room gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Może założymy na Gmod jakiś GMclan'owski server? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 masz na steamie gmoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Może Wolfenstein Enemy Territory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 masz na steamie gmoda? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Może Wolfenstein Enemy Territory ? To. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Japan byś sobie ze mną 'poszczelał' : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 masz na steamie gmoda? tak skąd masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ze... steamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ze... sklepu steam ? Nie rozumeim twojego pytania TheMarcQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 skąd masz? z kątowni <_< ,no ze sklepu steam'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Może znajdą się chętni na partyjkę w demko Halo: Combat Evolved ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 kto gra w cod6 lub 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 @up Ja, w obie te części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 I ja, w MW2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 mój nick w 6 to: ^5PG*^0Dr.House PL podajcie swoje to może razem zagramy(multi/co-op) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja wysłałem Ci już zaproszenie na Steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ^5PG*^0Dr.House PL Litości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 A więc tak, naszła mnie ochota na Quake Live ;) Ktoś z gmclanu jest chętny, żeby jutro zagrać ? Najlepiej rano i mecz nie rankingowy, tylko tak o :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi