Farkraj Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 z tym muszę się zgodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Zgadzasz się ze mną czy z Assasinem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ale zamotałeś, fakraj. Najpierw twierdziłeś, że 3D to 3D a nie 2D z matematycznymi duperelami. Teraz twierdzisz, że wszystko dookoła nas jest 2D i tylko daje pozór 3D. Psia krew. To znaczy, że technologia wyprzedza ewolucję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 z asasinem Wszystko dookoła nas jest 3D jednak nasze oczy widzą to 3D tylko pozornie, zadne zamotanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jak mogą widzieć tylko pozornie 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Jesli 3D to skomplikowane obliczenia na 2D, to czym jest 2D? W grach 3D moze byc skomplikowanym 2D, ale w prawdziwym swiecie nie ma 1D, 2D czy 3D. Jest po prostu swiat, a nasze oczy odbieraja swiatlo odbijajace sie z chaotycznie ulozonych atomow. Gry nigdy nie przescigna natury, bo w jednym molu wegla jest 6.02x10^24 atomow, a co dopiero mowic o calych budynkach, swiecie, galaktykach. W grach natomiast szczytem technologii jest 1M czasteczek, HDR, 32xAA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 z asasinem Wszystko dookoła nas jest 3D jednak nasze oczy widzą to 3D tylko pozornie, zadne zamotanie ;) Żadne zamotanie tylko twoje nieuctwo. Człowiek widzi normalnie obraz trójwymiarowy. Przyczepiłeś się tego oka jak rzep psiego ogona - para oczu i mózg tworzą jeden wyspecjalizowany mechanizm do przetwarzania obrazu trójwymiarowego. Nie rozbijaj tego na części, bo to nielogiczne. Świat 3D można bardzo ogólnikowo opisać jako dwie powiązane ze sobą płaszczyzny (powiedzmy x,y i yz) gdzie wyznaczając punkt na obu możesz ustalić tak naprawdę punkt w przestrzeni. Jedno oko odpowiada za jedną płaszczyznę, drugie za drugą, razem generując trójwymiar. Tutaj nie ma nic pozornego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kurnik? Na gg pisac jak cos. Zgodze sie tez na Wesnotha, albo Kozakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Głośnik Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja chce kurnik ,jajajja chce!!!Pisze na dżi dżi! W kalambury zagrajmy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Nie teraz, okolo 4 albo 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 http://transformice.com/en/ Ser, myszy i w ogóle ######ście. Można robić własne pokoje. Gramy nyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 To może room GMCLANowy? Mogę z wami trochę pograć, gram w to od kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zbierzmy kilka osób i gramy =O Mapa 62 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 jestem chętny, postawcie serwer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Już tej gry nie lubię. Jako szaman zespawniłem się poza mapą :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja mam za to piłki i bomby zlagowane zawsze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 U mnie się zaczyna masakra dopiero jak ktoś przyzywa Anvil Goda (zlepkę obracających się kowadeł, które zaczynają się teleportować i latać po mapie oraz poza nią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Hmm, a mnie ta gra nie chce sie w ogole zaladowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 http://transformice.com/en/ChargeurTransformice.swf - full screen master race version Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Wczesniej sprawdzalem, tez nie idzie. downforeveryoneorjustme.com twierdzi, ze strona nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Powiedz to wszystkim, którzy w to aktualnie grają :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 no to jak, stawia ktoś serwer? bo ja mam tylko 2mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 /room gmclan EDIT: rozjebało się :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 coś mi w ogóle gra nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Już działa, wbijać :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 właź ktoś bo pusto http://transformice.com/en/ChargeurTransformice.swf room: gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 fajna gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 No to wbijaj do nas, bo w dwie osoby to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 e, btw. to jak wejść do pokoju gmclanowego? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 /room Gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi