GMTraker Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 dobra sorki że nie przeczytałem, hmm, Sobota za tydzień? trochę za dużo czasu ale spox, w sam raz na przypomnienie jak się grało :D mapy jakieś dodatkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przypominam, że jutro gramy o 18. Koło 17 wyślę wam ip serwera, hasło, oraz dam wam dane do Mumbla (chyba nie muszę dawać wam instrukcji konfiguracji, mam nadzieję). Serwer jest już zarezerwowany, mam nadzieję, że się stawicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jakby ktoś chciał sobie popykać w CSS, to przypominam o ciągle działającym s12.clanserver.pl:27015 (gearstudio.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Do wszystkich co dziś chcą grać w CS: O 17:45 wyślę wam IP serwera. Określcie się tylko czy chcecie mieć Mumble czy nie. A, i jak kogoś nie będzie o 18 z tych co się zapisali jako pierwsi, to będę do coraz to kolejnych rezerwowych wysyłać, dane do serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 A ja chciałbym się zwrócić do tych co chcieli grać w Gunz Online... Co z tym Gunzem? ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Co z tym csem? ; D 12 osób na liście, a na serwie są 2... :0 Wbijać, bo 1/1 z marmotem nie wchodzi w grę... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 A jakieś namiary? non - steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wojzax, sprawdź PMa EDIT: Oficjalnie wam mówię - ssacie. 2 osoby się stawiły, Webzira dociągnąłem. Granie odwołane, z taką organizacją to sobie sami cokolwiek róbcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 To by było na tyle, jeżeli chodzi o nasze rozgrywki :P W 3 osoby na 13 zadeklarowanych, graty, GMClanowa społeczność jak zawsze zadziwiająca frekwencja :thumbsup: Webzira dociągnąłem. WTF Webbie: łał, będzie gmclanowa gra Webbie: :o Marmot: tak [tu by trzeba było postawić kilka gwiazdek] Marmot: o 18 mieli sie wszyscy juz stawic Marmot: 2 osoby na serwerze z 12 zapisanych Webbie: no to ja nie jestem zapisany Webbie: ale daj hasło Webbie: xd Marmot: no ok Fajne zaciąganie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ostatecznie w najlepszej chwili było 4v4, ale i tak jak na 12 zapisanych, to trochę to cienko, co nie? A, i Traker, nie blokuj drogi za następnym razem. Mówiłem ci na voice żebyś się przesunął, strzelałem nad tobą, żebyś się domyślił, że mi o coś chodzi, to zamiast się przesunąć, to mi headshota walnąłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Powinniście się wstydzić za swoje niedbalstwo i bezterminowość. You made marmot mad >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Sorki, na poprzednim się stawiłem. Z kumplem wyszedłem około godziny 15 i byłem pewny, że do 18 wrócę. Jak się okazało wróciłem dopiero teraz, czyli 22:20 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Marmi, nie słyszałem nic, bo coś mi się coś z głośnikami stało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ok, ja dopisuję się do team fortress 2 :) w dodatku pograłbym w baldur's gate'a 2 na coopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A ja dalej bym chciał z kimś pograć w gunza xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Byłby ktoś chętny na pogranie w Borderlands'a w co-op'ie przez hamaczi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie chciałby ktoś przypadkiem wspólnie kampanii Half Life 2 przez Synergy przejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie ma czasu na HL2. Musimy grać w Icewind Dale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie wiem jak wygląda teraz Synergy, ale jak w to grałem za czasów gdy to dopiero na Steamie zamieścili, to rozgrywka była dość niedopracowana i denna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Wy gracie w Icewind Dale? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 A coś lepszego/podobnego jest? @Moro No. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 My pykamy w Baldursa dwójkę w 4 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 A w naszej drużynie są cztery krasnale. Trzech wojowników i wojownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Byłby ktoś chętny na pogranie w Borderlands'a w co-op'ie przez hamaczi? w sumie pykam z bratem w to troche, chociaż po coopie za łatwa ta gra jakaś i się nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Oto w co mogę zagrać: http://steamcommunity.com/id/nx007/games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 hehe znalazłem w końcu Worms 3d kto by chciał party jutro 14:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A może ktoś zagra przez hamachi Unreal Tournament 2004 ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja mogę w oryginał przez internet jak ktoś ma jeszcze bo 1vs1 bez sensu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jest sens na mapce ONS TORVAL (czy jak to się pisze :/) :) Grałem kilka razy 1 vs 1 ;) Fajnie się gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 W UT2k4 to i ja mogę pograć, ale normalnie, nie żaden hamak. Ja mogę w oryginał przez internet jak ktoś ma jeszcze bo 1vs1 bez sensu :P Ja mogę w oryginał przez internet mogę w oryginał w oryginałwtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi