Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Jak ściągnę to mogę grać. ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ale przez steam ? I ile ci to zajmie bo chciałbym dzisiaj grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melyssa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Heh mam 30% dopiero z prędkością około 50 kb/s poczekamy do jutra :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dawaj, mogę grac o każdej porze(prawie) Proszę :) 93.159.128.166:27115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja mam ostatnio straszna ochote aby pograc w Settlersy 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Heh mam 30% dopiero z prędkością około 50 kb/s poczekamy do jutra :(. Nie no spoko zagram jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja mam ostatnio straszna ochote aby pograc w Settlersy 3. Ja chętnie pogram :D. BTW: Ponawiam pytanie o DOTE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Mam Gold edition z Cyber Mychy :3 Czyli Mod z Amazonkami wymagany, oraz dodatek. Ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja też mam te S3 z cdaction, ale grac nie umiem. Kryniak sorka, że wczoraj nie wbiłem, nie spodziewałem się tak szybko :D najlepiej jak podasz czas kiedy mamy grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Też mam złotą edycje, to nie mod tylko dodatek xD. I też słabo gram bo ostatnio w to grałem tak na poważnie z 5 lat temu. Możemy kilka rund kontra komputer rozegrać dla przypomnienia :D. Pisz na gg: 7730328 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dobra HL ściągnięty, kto gra ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 W Left4Gay by kto pograł w niedalekiej przyszłości?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak "dostanę to za darmo" to z chęcią :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja też mogę w Left4Nigger grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dobra HL ściągnięty, kto gra ?? :D Mogę choćby teraz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 A może tak znowu w coś pograć? Proponowałbym pograć w Teeworlds'a, czyli soldata połączonego z quake. Site: http://www.teeworlds.com/ Pisać kto byłby chętny i kto mógłby postawić serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Gralem w teeworlds, i przznam ze mi sie NIE podobalo. Ani to soldat ani quake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Bo jesteś głupi. Ale on ma rację. Ta gra jest do kitu, nie ma nic wspólnego z soldatem ani z quakiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Też grałem i sądzę że to fajna gra i ma dużo wspólnego z Soldatem i Quake (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 O, mi przypomina Chaos Faction z Armorgames. A tam właśnie zawsze brakowało mi muli. Zaraz to obczaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Crossfire - gra ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No to witam :P :D Z chęcią zagram sobie przez steam np. ricochet a najlepiej to zagrałbym sobie z kimś day of defeat albo w csa :P :D Albo w HL2:DM lub TF:Classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nadal czekam na ludzi z L4D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ile to zajmuje GB? to sie kupi w internecie :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jeśli chcesz 'kupić non-steama' to, niestety, nie pograsz że Stasiem. Z nikim właściwie nie pograsz, może na jakichś dwóch ruskich serwerach, które będą zawsze zapełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 @Flaque: Można kupić klucz na Allegro, który wpisujesz do Steama i ściągasz oryginalnego L4D. Taki klucz z 45zł powinien kosztować. Mów mu o legalnym kupowaniu w internecie (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 i mogę wtedy wszystkie gry steam ściągać za darmo i nie muszę za nie płacic po 80zł w saturnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tak, jak kupisz STEAM KEY na allegro możesz go włożyć w STEAM i za darmo pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale będziesz mógł pobrać tylko tą jedną grę którą zakupiłeś. Nigdy nie rozumiem, czemu ludzie pojmują czasami wpisanie klucza do steama jako "kupić steama" i dla nich to jest równoznaczne z dostaniem counter-strike ._. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi