Woock Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Okej, PoxiPol już w tetrisa złojony równo. Ktoś jeszcze zechce pograć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tak! Wyzywam cie na pojedynek w tetrisa, szykuj sie na sromotna porazke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 W trojke pograjmy jak mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Kleju, dołączyłeś dzisiaj i zwiałeś jak spojrzałeś na trudność utworu (osu!). Tchórz. Nie żebym się chwalił/przechwalał, ale teraz przy mnie nawet Grabarz to maluch <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie, pogralem troche i bylem nawet lepszy od ciebie :) po prostu mama zavzela do mnie dzwonic przez skypa i pierw gra sie zaczela wieszac to pozniej sie dowiedzialem ktora godzina :P Ciekawi mnie jesdno, ukonczylem Mario Bros techno remix na insane z modem no fail w 20 % i acc poszlo mi w gore o 6 %, zagralem cos innego i spadlo o 12%. Lol wut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Pograliśmy sobie, ale sromotnej porażki się nie doczekałem. Trzeba nam więcej ludu na tetrisie, zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie klam, ja raz ciebie pokonalem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Sromotną porażką bym tego nie nazwał. Chociaż z drugiej strony, być pokonanym przez ciebie to kawał upokorzenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 1. Czy ktokolwiek z was rozumie system accuracy? Jest on tworzony po przeliczeniu procentu wszystkich wygranych piosenek. Jakbyście teraz zrobili wszystkie piosenki na SS, mielibyście 100% więc jak np. przegracie na multi to acc nie stracicie. 2. Bagno - wyzywam cię na pojedynek mistrzów! 3. Też chce pograć z wami w tetriska chociaż często spędzam czas w draw my thing :o EDIT: BagnoGamer: "Top 10 most-played beatmaps: 15 plays - Nico Nico Douga - U.N. Owen Was Her? [Normal]" WOW, to jest de best.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 @up: Wut? Jak coś to gram dzisiaj (bez ustanku) od 19:00 do 23:00 w osu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 @up: Wut? Jak coś to gram dzisiaj (bez ustanku) od 19:00 do 23:00 w osu. Właśnie widze jak "GRASZ" Nie ma cię. PS. Już mam 55 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Spoko, w Draw My Thing też mogę czasem pograć ;] Jedyna gra poza Blockles, jaką akceptuję na IILWY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Kto grałby w Starcrafta BW? Niedługo będę miał oryginał, więc będę mógł sobie popykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Właśnie widze jak "GRASZ" Nie ma cię. PS. Już mam 55 mln Wolałem włączyć sobie Team Fortress 2 i pograć ze znajomymi i klanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Dobra, mam Starcrafta, można grać. PS. Ma ktoś z was grę Sacrifice? Naprawdę fajna i wciągająca. Jakby wam wywalało błąd z pamięcią, to wiem jak to naprawić ;) E: Filmiki z tej gry. Może komuś się spodoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja mam Sacrifice, taki Heroes i Warcraft w pełnym 3D zza pleców xD. Zagra ktoś wkońcu ze mną w tego Night of the Dead Aftermarth w Warcraft 3? gg:7730328 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zagram jak pogramy w Sacrfice ;] Tylko nie teraz, bo niedługo gdzieś idę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja mam Sacrifice, taki Heroes i Warcraft :) Totalny SPAM. Warn. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Grałem z pablem w NOTD i trochę średnie to. Za dużo grzebania w klawiszach, za dużo zadań i itemów i w ogóle nie wiem co się dzieje :0 Jak sfailowaliśmy w 8 minut to postanowiliśmy zagrać w http://www.redscull.com/storage/readmeswat.html/url]. Całkiem fajne, na 2 graczy za trudne. DAWAJCIE LUDZIE, GRAJCIE LOL =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja proponuję (BARDZO) zagrać w mapkę Dark Invasion, taki RPG. Do pięciu graczy. Bez kooperacji nie przejdzie się tego. Gra się dosyć długo, ale jest ciekawie. BTW. Bojownicy! :D Jeśli nie w Dark Invasion, to w DDay albo DotA. PS. Co myślicie o stworzeniu tematu, gdzie każdy user będzie podawał w jakie gry może grać z innymi. Trzeba będzie edytować posty w celu dodania nowej gry do listy i przypominać np. w Shoutboxie. Bo tak to w tym temacie chaos jest - proponuję dawać tu propozycję tylko nowych gier (lub mapek do W3 ;p ) a w tym drugim temacie pisać w co jesteście w stanie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 To kiedy gramy w te mapy Math? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Jeśli ktoś ma CS 1.6 STEAM to zapraszam na serwer CS pluszaki 24h TP IP: 82.177.194.105:27092 Jeśli zagracie to mój nick to - gruby dick - odezwijcie się w razie czego Zapraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Pogral by ktos jeszcze w Soldata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Pogral by ktos jeszcze w Soldata? Ja. :] Daj IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Chodzi mi o zorganizowanie tego wszystkiego :) Mamrot sie na tym zna :), tzn ma otwarte IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Mogę założyć wam serwer, ale samemu organizować nie będę. Niech ktoś inny zorganizuje, bo ja się do tego nie nadaję ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 No to czekam na chetnych :) Date omowimy pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ja zawsze chętny na soldata :P Może jutro ok 16? Raczej wszyscy będą w domach...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ok, jak narazie: -Grabarz -Nobody -Marmot (?) -PoxiPol czyli ja Moze Tymon :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dobra, to o której wchodzimy? Mamy już 4 osoby a reszta dojdzie jak podamy datę. Ja proponuje dzisiaj (lub jutro) koło 18:00. Ale jeżeli Wam nie odpowiada zawsze możemy ustalić inną datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi