Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja na HL odpadam w obecnej chwili, bo z powodu pewnego wydarzenia które się ostatnio stało, zbyt szybko tracę w strzelankach nerwy, ale w Trackmanię zawsze mogę zagrać ;] . EDIT: Przed chwilą skończył się odbywać pierwsze w historii GMCLANowe zawody w Trackmania Nations Forever ;D . Udział brali: Marmot, Pasterz oraz Shocker51374 (później będę pisał Shocker dla uproszczenia ;p ). Graliśmy na moim serwerze o wdzięcznej nazwie "Vizir" w trybie Wyścig z Czasem na mapach B (bodajże zielone, ale nie dam sobie za to głowy uciąć, nie chce mi się sprawdzać) i pojedynek trwał 10 rund. Podczas niego było 6 map typu race, 2 mapy typu obstacle oraz 2 mapy typu speed. Za 1 miejsce dostawało się 3 punkty, za 2 miejsce 2 punkty, za 3 miejsce 1 punkt. Nie wiem kiedy była która plansza, także nie zapisywałem czasów, ale o to wyniki każdej z rund: 1 runda: 1 - Shocker 2 - Marmot 3 - Pasterz 2 runda: 1 - Marmot 2 - Shocker 3 - Pasterz 3 runda: 1 - Shocker 2 - Marmot 3 - Pasterz 4 runda: 1 - Marmot 2 - Shocker 3 - Pasterz 5 runda: 1 - Marmot 2 - Shocker 3 - Pasterz 6 runda: 1 - Marmot 2 - Pasterz 3 - Shocker 7 runda: 1 - Marmot 2 - Shocker 3 - Pasterz 8 runda: 1 - Marmot 2 - Pasterz 3 - Shocker 9 runda: 1 - Pasterz 2 - Marmot 3 - Shocker 10 runda: 1 - Marmot 2 - Shocker 3 - Pasterz Pojedynek był bardzo zacięty, o miejscach często decydowały setne części sekundy. Ogólna punktacja po wszystkich rundach wygląda następująco: 1 miejsce - 27 pkt - Marmot 2 miejsce - 19 pkt - Shocker 3 miejsce - 14 pkt - Pasterz Zachęcam także innych do gry w Trackmanię, to można by organizować pojedynki w większą ilość osób ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ehhh przegapilem, a caly dzien dzisiaj gralem w Trackmanie. Za rzadko tu wchodze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 W sumie cały pomysł wyniknął w chwilę podczas mojej rozmowy na Steamie, za następnym razem zapowiemy na forum :) . Tylko przydałby się ktoś kto by stawiał serwery - u mnie pojawiały się drobne lagi przy 3 osobach :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja tam żadnych lagów nie zauważyłem. :P A co do TM to można było by zrobić osobny temat i tam umieszczać wyniki i daty kolejnych spotkań. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Taa mogłeś nas poinformować chociaż -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No, za następnym razem poinformujemy xD . Nic nie poradzę, że to tak nagle wypłynęło i nagle się zmaterializowało ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Jak będzie kolejny jakiś mecz TM to też zagram ;D Btw. mi też możesz wysłać zaproszenie ^,,^ Mój nick jest taki jak na gmc i wszędzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Akurat zaproszenie na Trackmanii zbyt potrzebne nie jest, bo skomunikować się przez nią nie da ;p . A przez Steama można się łatwo i szybko dogadać xd . Szkoda, że w grupach na Steamie nie można dawać ogłoszeń, bo bym w grupie GMCLAN na Steam ogłaszał mecze w Trackmanię jakbym jakieś organizował. Jak coś będę organizować, to będę tu pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Da się, tylko nie masz uprawnień, zaraz Ci je dam :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Miałby ktoś ochotę zagrać jeszcze dzisiaj w TrackManię? Kamilek stawi serwer :P EDIT: Albo jednak Kamilek nie stawi, bo ma neta przez ruter :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ale można postawić publiczny ;d Ja jakoś postawiłem i hulał jak trza ;D nawet jakiś koleś się podłączył ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 No to jak? Temat trochę upadł. Możemy jeszcze pograć w Counter Strike: Source, ale nie steam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Nie-Steam to sobie w buty wsadź, tu jest dyskusja Steamowa ;p . Ja bym się chętnie pojedynkował w Day Of Defeat Source, ale chyba nikt w to nie gra z tego forum :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A można gdzieś darmowo i legalnie to ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Darmowo? No coś ty ;p . Ja za to zapłaciłem 9.99$ + VAT czyli razem jakieś 12.19$ i nie żałuję :D . Na złotówki to około 25zł, czyli prawie jak za darmo, jak za taką grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Bee, ja kupiłem CS:S i dołączyli do niego HL2:DM i Dod :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 A czy ktoś ma Team Fortress 2? Zaczepista giera. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Niby mam, ale nie na steamie. Nie szczegolnie mi sie spodobalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja mam w planach Orange Boxa, więc może kiedyś ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemi44 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Wiem ludzie że link do trackmanii został podany, ale nie chce mi się ściągać 714 mb. Mam Trackmanie z CD-Action wydanie Numer 05/2008 (152) MAJ. A do tego pismo i inne gierki gratis :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Miałby ktoś ochotę dzisiaj lub jutro wieczorem na partyjkę TrackManii? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Shocker a w jaką TrackManię? :P TrackManię Nations? Bo ostatnio kupiłem Niezbędnik i zainstalowałem Trackmanię. Super gra :D Jak coś to napisz kiedy to pogramy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A czy ten half-life pujdzie na 1ghz procesor, 512 ram,64 karta graficzna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nie ma mowy, aby poszedł - a jak nawet jeśli, to będzie tak cięło, że się nie będzie dało zagrać. Mi tam trackmania do gustu słabo przypadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dzieki za odpowiedz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 @Marrac: Ci co mają Trackmanię United mogą grać z grającymi w Trackmanię Nations, więc to i tak wszystko jedno ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja bym chętnie w kimś pozasuwał w Race Driver: GRID. A Half-Life'a muszę od nowa pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 @Marmot To kiedy gramy? :P Niech jeszcze ktoś się zgłosi do gry to pogramy w więcej osób i trzeba termin ustalić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja jestem po formacie dysku i nie mam jeszcze Trackmanii. Ze swoich Steamowych gier dopiero zassałem DOD:S, DOD:S Beta, GMod, HL2, HL2:DM, HL2:LC, Peggle Extreme, Portal oraz TF2. W kolejce do ściągnięcia są HL2:Ep One, HL2:Ep Two, Red Orchestra oraz Trackmania, więc jak widać, ja na razie z grania odpadam, jeżdżę na singleplayerówkach, dopóki się nie zassie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak ściągniesz wszystko (pewnie długo to zajmie ;p) to zrobimy może jakiś turniej lub coś w tym stylu? Widzę że już coś takiego było i były tylko 3 osoby :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi