PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Otwarty jest server w JJ2, Na hamaku. Kto chce grac niech pisze na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 TF2 na 1v1 jest nudne i bez sensu - ta gra została stworzona do gry drużynowej, to nie Counter-Strike :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 eee? Że niby CS to nie jest gra drużynowa? No sooorry ale chyba ci się cosik pomyliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 To też gra drużynowa, ale granie 1v1 w CS jest bardziej możliwe niż w TF2. Zresztą i tak na sporej części serwerów CS jesteś zdany na samego siebie, bo nie ma w ogóle teamplaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 A może zagrajmy w Gang Garrison? http://ganggarrison.com/ - strona gry http://tf2wiki.net/wiki/Gang_Garrison_2 - informacje o grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Wchodzę w to <3333333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zaraz zobaczę co to jest, jak mi się spodoba to ja też wchodzę. EDIT: Wchodzę w to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 O kurde, epickie! Trochę czata brakuje, albo nie wiem jak go używać. CHCĘ GRAĆ, NAO! Edit: Zagrałem z ekipą i muszę stwierdzić, że gra jest genialna. Z początku marudziłem na czat. Teraz muszę stwierdzić, że byłby on potrzebny tylko po to, żeby stwierdzić, że teamy są nierówne lub po to, żeby powiedzieć komuś jaką ma wybrać klasę. Soldat przy tej grze wysiada. Dobrze, że kumpel wyłączył serwer, bo gralibyśmy pewnie do rana =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Tak, a do tego ta gra została zrobiona w GM :] . Brakuje takich gier na naszej scenie ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 EPIC Zagrajcie kiedyś ze mną ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Flaczuś kampuje jako inżynier:) a jedna mapa jest głupia. Poza tym genialna gra i można grać do upadłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 A ja mam pytanie do tej gry: - Kiedy gracie - Jak się zmienia profesje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 M - Zmiana klasy LPM - Atak PPM - Umiejętność F - Budowanie inżynierem C - Chat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 M - Zmiana klasy LPM - Atak PPM - Umiejętność F - Budowanie inżynierem C - Chat A jak się robi takie emo(t)ikonki jakie są np w GunBoundzie? A, to właśnie chat, już nic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 No to może zagrajmy jakąś większą grupą. Napiszcie kto byłby chętny w jaki dzień i o jakiej godzinie. Ew. kto by mógł postawić serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam pytanie, czy dziala wam ta orginalna strona gry? Anyway, czy trza sciagac 39dll i wsadzic do pliku z gra, bo nie wiem czemu nie moge sie polaczyc z lobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam pytanie, czy dziala wam ta orginalna strona gry? Anyway, czy trza sciagac 39dll i wsadzic do pliku z gra, bo nie wiem czemu nie moge sie polaczyc z lobby. U mnie wszystko działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jutro o 20:00 by mi pasowało (: . Jakby nie było nas dużo (6 osób max) to mógłbym postawić serwer. Ale wolałbym jakby zajął się tym ktoś inny, bo mam trochę za słaby procek na serw+klient gry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jutro, 20:00. Ustalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jutro, 20:00. Ustalone. Ja również ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Right by me! Odwirusowalem kompa i dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dobra, to gramy dziś o 20:00. IP serwera wam roześlę przez PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Też się zgłaszam. Nie jestem pewny, czy się uda, gdyż mój komputer jest w naprawie i korzystam z nie swojego laptopa, ale raczej zagram :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A mógłby ktoś założyć serwer? Potrzebny jest ktoś z szybkim uploadem i NIE PRZEZ HAMACHI. W ewentualności ja to zrobię, ale nie zdziwcie sie jak będą lagi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dlaczego nie przez hamaka? Dobra i wydajna rzecz, troche muli ale nie az tak. Mam szybki upload ale ip 192.168.x.x :3 a nie chce mi sie przepuszczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie, bo tak. Nie mam zamiaru znowu mieć zwalone całe ustawienia internetu tylko dlatego, że Hamachi musiał w nich coś namieszać. To już wolę założyć u siebie serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 To ja też dołączę do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Taką mam prędkość neta, to chyba wystarczy dla nas na granie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Masakra w grze... sory za spóźnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Fajnie fajnie było:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi