Marmot Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Na razie wystarcza mi AoE1 ;p . Poczekam aż mi przyślą edycję kolekcjonerską AoE1, AoE1:RoR, AoE2:TAoK i AoE2:TQ za 24zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Ja się dopisuję na granie w CSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Kk, serwer zarezerwowałem już (tzn. powiedziałem kolegom, żeby nie włazili xd), Amx jest już w porządku, Server jest pod ochroną VAC, co nie oznacza, że nie mogą na niego wchodzić ludzie z non-steamem.(Tego nie jestem pewien, nie mam jak sprawdzić) To raczej tyle. Na granie w AoE się nie piszę, koncze ssać jedną rzecz, potem na ogień idzie WOW, TBC, PATCHE. Więc trochę potrwa xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie da się nic zrobić, żeby nonsteamowcy mogli wbić? Bo stracimy połowę grających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 JA mam non-steam i się wbijam na serwery z vac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Marmot. nie oto chodzi. Zainstalowałem jakieś nowe biblioteki na serwerze które pozwalają na gre dla ludzi z non-steamem ! Server będzie z vac a ludzie posiadający non-steama będą mogli na luzie wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A sorka, źle Cię zrozumiałem ;p . Dobra, jak będzie działać to najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Czy może mój brach (bliźniak (dwujajowy (o 5 min. starszy))) wbić dzisiaj na serwer? On będzie miał nick *R!cocheT* ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jako, że mam od około pół roku neta z iplusa(szybkość ściągania 3kb/s(po osiągnięciu limitu transferu 1GB - pare dni) , wysyłania jeszcze gorzej - no comments) w ogółe tu nie wchodziłem, po co , żeby sobie apetyt robić na to na co i tak nie będę mógł sobie pozwolić. No ale być może wkrótce zostane "dzieckiem neo" ;D i piszę się na cs 1.6 i aoe 2 z dodatkami bo mam na płytce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jak dwu jajowy, to owszem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Pewnie, niech gra każdy kto tylko może, bo mam nadzieję, że wszyscy dopiszą. Dziś gramy o 18. Zaraz roześlę PMami IP i hasło do osób które się zgłosiły na granie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No to teraz macie przewalone od Marmota, gdzie WY SIĘ DO CHOLERY PODZIALIŚCIE ? >;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Nudno było jak flaki z olejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Nie widzę sensu organizowania jakichkolwiek grań GMCLANowych, jak to ma tak wyglądać. W porywach było 9 osób, z czego 3 spoza tych co się zapisywali. Do końca dotrwało 5 osób, z czego 4 zapisane na liście. Reszta poszła bez słowa, z wyjątkiem Fallorda i Firemarka. Fajnie się z wami umawia na granie, świetnie dotrzymujecie słowa :thumbsup: . A poza tym, było tak jak się spodziewałem, kilku dominujących (Rikitiki, Hanjuso, Kryniak) i reszta walcząca, żeby nie mieć ostatniego miejsca, chociaż Firemark pozytywnie mnie zaskoczył jeśli chodzi o grę :P . Piczer teamkiller, chociaż mimo to całkiem nieźle mu szło też, Webzir i Marrac też nie grali źle. Ale jednak widać było po tym meczu, kto dużo gra w CS, a kto mało ;p . Mecz w HL2:DM był bardziej wyrównany pod tym względem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Bah, a o mnie znowu ani słowa? Kurde jego mol, mam coś z netem, że mi nie dość, że powoli chodzi, to jeszcze w cs'ie error spowodowany ch... działaniem neta wyskakiwał. Było to coś w styl cl_flush bla bla bla. Pojawiał się raz na minutę lag 4-5 sekundowy. Sami widzieliście, że na początku dobrze mi szło (Szczególnie krynio widział, jak dostał ode mnie heda przez długą na duście 2.) Zrezygnowałem podając rcon Kryniakowi, przychodzę za pół godziny, i co się okazuje ? ... NIKOGO NIE MA ;x. Mnie usprawiedliwia fakt, czemu nie dałem rady grać oraz czemu lamiłem, na dniach powinienem zrobić format partycji z systemem, przeskanować kompa i poszperać w ustawieniach sieci. Jak wszystko będzie w porządku, to piszę się na kolejne granie. W końcu do trzech razy sztuka, ale jak kogokolwiek kto powie że będzie, nie będzie - to po prostu zabije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Reszta poszła bez słowa, z wyjątkiem Fallorda i Firemarka. Marmot, wyjdź. :bye1: Napisałem chyba z 5 wiadomości, nie moja wina, że nie patrzyłeś. A grę podsumowałeś tak sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Nie lepiej Age Of Empires I? Jak dla mnie, w fajniejszych czasach jest osadzony od II, no i mam go wgranego na dysku :P . @Pablo-GM: Hm? Jaki v1.1? Skąd ty takiego starocia wytrzasnąłeś, w czasie gdy od dobrych kilku lat najnowsza wersja to 1.6. Poza tym, CS v1.6 nonsteamowy zajmuje 279MB, nie mów, że jesteś taki święty i nie spiraciłbyś ;p . Taa od kumpla wezme i nawet Tobie Marmot walne head shot'a xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 No dobra, możliwe, że pisaliście, ale i tak w sumie nie widzę sensu organizowania już czegokolwiek, jak to ma tak wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 zapomniałem przyjść :santa: ja proponuje inną godzinę. DWUDZIESTA PIERWSZA na przykład. albo jakoś rano, 11 czy tam 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Grzeczne dzieci śpią o tej porze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Grzeczne dzieci śpią o tej porze. No wlasnie Fall ;) I kogo bede mial ubijac w CS'a ? TuxMax'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mnie, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Wybaczcie za słabą jakość i broń w lewej ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Na końcu akcja ze mną, to ten co jak robił BH to go nagle ścięło ;o Byłem pewny, że Piczer rozbraja bombę, lecz w następnej rundzie słyszę od niego "ja uciekłem, bo nie chciałęm stracić AK" - normalnie szlag by to ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Wow, nawet ja sie zalapalem. Smieszne to na koncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Fallord, wybierz: zginąć i nie zdążyć rozbroić (nie miałem zestawu) czy uciec i mieć super broń? Gdy podszedłem tam to pikanie było trochę szybkie, z pewnością bym nawet jej nie dotknął. Ale chciałbym zobaczyć twoją minę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ej jeżeli to 1.6 i non-steam to mogę zagrać ;> i śmiało możecie mnie dopisać do listy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 My teraz pocinamy codziennie z Marracem w Diablo 2. Zwykle gramy koło 17 więc jak ktoś chętny to won na irc - #halp na quakenet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Pieter, może jak będziemy kiedyś jeszcze grać, to Cię zapiszemy po uzgodnieniu terminu ;p . Na razie to nic nie wiadomo. Co do filmiku, badziewna jakość, ale za to znalazłem jedną akcję z sobą w roli głównej na de_nuke, hell yeah ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Lol, mnie natomiast ździwiło, jak zobaczyłem, że Wy jeszcze zdążyliście zagrać na nuke i assaulcie. Piczer - żadnej miny nie było, po prostu już chciałem posłuchać porad kamrata (Innymi słowy "Jebnąć głową w ścianę") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi