Osiem Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Fajnie fajnie było:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A mi braciak lagował i się nagrałem, chyba z 15 minut ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Myslalem ze jeszcze dluzej bedzie, tutaj przestaje dzialac co chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Wywalało po dwóch rundach. Ale i tak było długo, ponad godzinę graliśmy ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 I want more!!!! Moge zalozyc przez hamaka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Po dwóch rundach wywaliło, bo przypadkiem ESC nacisnąłem ;p . A potem graliśmy kolejne dwie i po ich skończeniu wyłączyłem, bo trochę nudnawe się to już robiło xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Chyba dla ciebie :( Fajnie bylo, postaw i nie graj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jak biegałeś tylko szpiegiem ;x Ale mi też starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ale Staś pies na szpiegów i Marmota śrutem po pupie traktował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ale szpiegiem tylko w ostatniej rundzie bylem bo mi się już cholernie nudziło :P . Przecież w 3 pozostałych rundach to cały czas miałem najwięcej punktów ze wszystkich jako scout, demoman, soldier czy heavy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 No to niech ktoś siada i robi moda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Gdyby było więcej ludzi byłoby lepiej, bo tu za łatwo było zdobyć punkt wbiegając szpiegiem/biegaczem do bazy i uciekając, zanim się reszta zrespawnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 chodzmy na server kogos innego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Przydałoby się, że można jako szpieg znikać tylko na pewien określony czas kilkudziesięciu sekund, tak jak to jest w Team Fortress 2 :P . I jakiś teamchat, bo w ogóle nie miałem jak mówić, że Osiem czy Grabarz nam siedzą na miejscu gdzie będzie zaraz flaga, a każdy tylko szedł do przodu ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ale krzyczenie "szpieg" w ten sposób jest bardzo klimatyczne XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A ja zarzuciłem triple killa ze snajperki czy co to tam jest :D, ale mi też się znudziło...i przydałby się czat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Lubie byc medykiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Grało się nawet dobrze, nie licząc tego, że nie jest to gra wciągająca na długie godziny do komputera. Ogólnie można by za tydzień znowu w coś pograć. Proponowałbym Wolfensein: Enemy Territory (~260 mb.), tylko potrzebowaliśmy około 10 osób (granie w mniejszym gronie mija się z celem, ponieważ mapy w:et są naprawdę duże) i osoby z dobrym netem do postawienia serwa. Gralibyśmy na patchu 2.60b ew. na jakimś modzie typu etpro. Strona gry: Klik! Download gry: Klik! Mirror 1: Klik! Mirror 2: Klik! Patch 2.60: Klik! Patch 2.60b: Klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Fine by me moze nawet jutro :3? (srry CapsLock) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 riki, przy 10 osobach normalne łącze siada ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Stawiałem kiedyś u siebie na dedyku serwer ET :P O, ja chętnie mogę zagrać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Możliwe że będę grał, ale to na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 kofel, zjedziemy ich >;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Lubie byc medykiem :D To jedna z 3 klas jakimi gram, znaczy się ta, którą gram najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja byłem u kolegi na wódce i nie żałuję :) Ja jestem chętny do Stronghold: Crusader i Gang Garrison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja zbieram na OrangeBox.Wystarczająco długo się nagrałem w TF2 u kolegi na Xboxie. Anyway, wymiatam snajperem i szpiegiem, medykiem bez heaviego nie przeżyje. Nienawidzę soldiera. :3 XBox: Bagno gra w osu. A ja jestem od niego lepszy 34 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tylko jak będziemy grali w ET, to żeby ktoś doświadczony stawiał serwer na ETpro, bo chce mieć adrenalinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Bagno gra w osu. A ja jestem od niego lepszy 34 miejsca. A ja gram w osu i jestem o ok 1000 miejsc lepszy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jak na mój gust, to jesteś wyżej od Poxipola ok 4800 miejsc wyżej, a od Bagno o jakieś 6000, a Ty mówisz o "ok 1000" ;o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja jestem pomiędzy :D Powie mi ktoś jak się gra w multi w osu, to może pocioramy kiedyś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi