Zychu Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Nie zrobię tego napisu (nie mieści się w granicach dobrego smaku, o.) I nie rób sobie za przeproszeniem jaj. ej wtf? mi jest to potrzebne!!! zrób mi!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 @Up: A 'proszę' to nie łaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 już prosiłem wcześniej. Tekst: Lubiejeździćkosiarkąpokotach ... Inne uwagi: flaki na trawniku (kawałek wątroby i jelit reszta w środku) proszE se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Co za żal temat... Przecież on bierze gotowe tła z neta i daje napisy - robota na 2 minuty. W 5 minut zrobiłbym 2x lepsze... www.microsoft.com Co za żal strona.. Przeciez oni tylko pisza system operacyjny i sprzedaja - robota na pare lat. Sam zrobilbym lepsze :/ Juz wiesz o co chodzi? Co z tego ze kazdy moze zrobic, on wlasnie robi to za nich i jest ok -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Tekst: Lechu troll Kolor: morski Tło: troll Rozmiar: 500x553 Inne uwagi: Nie podchodź do okna. SPID PLAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Tekst: Chaotic Honor Kolor: niebiesko,czarno,bialy Tło: Samochody policyjne, za ktorymi siedza policjanci z pistoletami ^^ Rozmiar: hm na menu do gry ^^ Inne uwagi: Nie mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Tekst: Pierwsza lina(na wysokości pomiędzy kolanami, a pasem faceta): Night Angels(jeden wyraz na lewo od faceta, a drugi na prawo, żeby go nie zasłaniać) Druga linia(pod facetem): The Life Metal Kolor: Biały + mocno zaznaczone obramowanie(ważne, żeby było zaznaczone) Tło: Facet amphas, oczywiście photorealistic, długie(w tym wypadku do obojczyka), brązowe, lekko rozwiane w tył włosy, czarnobiały płaszcz do samych stóp z wycięciem serkowym od ud w dół, cera bardzo jasna, na plecach skrzydła(takie jakby anielskie) w prawej ręce trzyma Ankh, a w lewej czaszkę, za nim burzliwe granatowe niebo z piorunami. Rozmiar: 256*256(możesz trochę zmienić, gdyby było ci niewygodnie) Inne uwagi: W napisie "Night Angels" w litery N i s(zaczynająca i kończąca) wkomponuj kształt błyskawicy. Please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Tekst: Lechu troll Kolor: morski Tło: troll Rozmiar: 500x553 Inne uwagi: Nie podchodź do okna. SPID PLAX ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 A że się tak spytam - autorzy tych teł w ogóle wyrazili zgodę na wykorzystywanie ich dzieł w tych celach ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 A że się tak spytam - autorzy tych teł w ogóle wyrazili zgodę na wykorzystywanie ich dzieł w tych celach ;p ? Raczej nie, ale myślę że są dobrymi ludźmi i pozwolą. ;) W końcu umieszczali to w necie, a ja i tak nie mam z tego żadnych zysków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a ja i tak nie mam z tego żadnych zysków. :) Jak to? A chwała i fanfary? A z tym lechem to żartowałem, ale i tak fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekrus2 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Nie dałem krzyżyka, bo nie wiem o jaki chodzi, ale masz przynajmniej zakrwawiony napis :] . super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikos Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Potrzebuję loga do strony internetowej. Z góry thx: Tekst: Union Knight Kolor: Płomienisty Tło: Czarne Rozmiar: 800x161 Inne uwagi: Najlepiej gdyby napis zajmował całą szerokość i długość Odświeżanie nieaktywnego od dłuższego czasu tematu. Warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 o kurde. Zróbmy firmy i sprzedawajmy tła , które są na necie ! ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tematu już nie kontynuuję, poza tym robię już lepszą grafikę. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi