Nikas Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Elo! mam otóż taki problem że na moim kompie znalazł się wirus typu rootkit ;/ poczytałem na nim na wiki i w ogóle ale ten drań się usunąć nie chce! http://www.gmclan.org/uploader/1486/rootkit.png wyskakuje mi to jak go wykryje. jednak skanowałem kompa 4 razy i ciągle mi usuwało zarażone pliki ale gdy usuneło jedne to za nim się skończyło skanować zarażały się nowe ;/ Nie wiem do cholerki jak to usunąć,muli mi kompa i w ogóle. Gdy chciałem zainstalować na nowo windowsa,to nawet mi płyty nie wyszukiwało :blink: Wiem że mogę na was liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wejdź może na kompa i przeskanuj na dosie, może pomoże a jak nie to przeinstaluj, spróbuj przy włączaniu kompa trzeba wcisnąć del i wybrać taką opcje (nie pamiętam jaką - poszukaj w necie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no wiem tylko ta opcja mi się nie wyświetla przez tego wira ;/ btw. jak w dosie przeskanować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Gdzies w Avascie masz opcję skanuj przy starcie szrota ekhem ... komputera skanuj przy starcie komputera Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Hm, są tekstowe wersje antywirów, przygotuj jakieś 10 dyskietek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 skanowałem już przy starcie kompa...i nic,dupa,jeż i masło! nie mam dyskietek ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 A po kiego grzyba mu dyskietki? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pomózcie!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Rootkit Może to pomoże... A jak morze nie pomoże to pomoże może format (nie z płyty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 czytałem...oddaje do naprawy..jednak...dobra,nieważne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Wypróbuj: Sophos Anti-Rootkit GMER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi