Nirvan Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 potrzebuje dźwięki koszonego zboża sierpem lub kosą najlepiej w wavie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 "bźdęg" jak masz mikrofon to nagraj jakiś dzwiek dziwny, zapisz do formatu jaki chcesz i gotowe. efekt moze nie najlepszy ale za to satysfakcja, że nie wykorzystales pracy kogos innego :] nie? B) a jesli masz mp3 albo 4 czyc ioś z dyktafonem to wez to i idz na wies na pole jakies kup kose i nagraj. lepszy efekt a ile satysfakcji więcej... huh. na necie jak poszukasz to znajdziesz. ja nie mam i nie dam. jakbym mial to bym dal, ale taka pomoc.. toz to pojscie na latwizne. toz to skandal. :thumbsup: mimo wszystko poszukam troche, jak znajde to w edit dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Mikrofonem nagrywałem już sobie udeżenie siekierą o drewno , uderzenie kilofem o metal itp . Ale tego nie moge nagrać . Kose mam ale nie ma zboża :P a i w necie właśnie nie mogę znaleść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ja mam kose w garzu na scianie wisi, pamiatka po dziadku sw.p. sprzed wojny. ale mozesz sobie wyobrazic jaki to jest glos, i tak zrob szuma jakis czy cos i juz masz cos w podobie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 cwaniak, a warna chcesz ? to się nazywa spam <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ja proponuję potrzeć monetą o cokolwiek.. np. plastik . Sprawdzałem, i efekt jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi